Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τις «μικρές Αγγλίδες» στο 6.43 #Fotaras14

προγνωστικά

Ο #Fotaras14 συνεχίζει τα προγνωστικά του με τριάδα από τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας σε εξαιρετική απόδοση.

Καλησπέρα στο κόσμο του Koubanezos.gr! Με ταμείο έκλεισε η πρώτη μας εβδομάδα εδώ στη στήλη του Fotaras14 κάτι το οποίο ήθελα από την πρώτη κιόλας δυάδα, παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε ταπεινά το έργο μας… με ένα και μόνο στόχο τα ταμεία για εσάς.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου σήμερα και οι «μικρές Αγγλίδες» μάς έκαναν νόημα και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με αυτές στα σημερινά προγνωστικά. Πιο αναλυτικά παρακάτω για να μπορέσετε και εσείς να πάρετε την τριάδα μας…. Πάμε λοιπόν κατευθείαν στο «ψητό».

Προγνωστικά: Μπρίστολ Ρόβερς – Φλίτγουντ

Πρώτη αναμέτρηση, η Μπρίστολ Ρόβερς υποδέχεται τη Φλίτγουντ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της League One! Εξ αναβολής αναμέτρηση με τις δυο ομάδες να προέρχονται από καλό αποτέλεσμα. Σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους καθώς η ομάδα από το Μπρίστολ έχει διαφορά δώδεκα θέσεις στην βαθμολογία από την αποψινή της αντίπαλο! Άσος στο 1.70.

Στίβενεϊτζ – Ρέντινγκ

Δεύτερο ματσάκι από την Αγγλία και την League One αυτό ανάμεσα στην Στίβενεϊτζ και την Ρέντινγκ, το οποίο διεξάγεται στο στάδιο «Μπρόαντχολ Γουέι». Βάσει προϊστορίας η επιλογή του 2 έως 3 γκολ μοιάζει μονόδρομος. Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι, σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι ωστόσο θα αγωνιστούν έξυπνα και κλειστά για τους 3 βαθμούς παίζοντας με χαμηλό ρίσκο. 2-3 γκολ στο 2.10 απόδοση.

Προγνωστικά: Γουόλσολ – Μόρκαμ

Τρίτη και τελευταία επιλογή για σήμερα, αυτή από τη 2η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ματς ανάμεσα στην Γουόλσολ και την Μόρκαμ. Ένα παιχνίδι το οποίο είναι goal/goal από τα αποδυτήρια, με τις δυο ομάδες να έχουν ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό goal/goal σε πολλά από τα τελευταία τους ματς. Επίσης, η βαθμολογική θέση των δυο ομάδων η οποία είναι σε πολύ κοντινή απόσταση ενθαρρύνουν την σκέψη μας να σκοράρουν και οι δυο πλευρές. Goal/goal λοιπόν στο 1.80.

 Με τις «μικρές Αγγλίδες» στο 6.43ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Με τις «μικρές Αγγλίδες» στο 6.43

Τριάδα απόδοσης 6.43
21:45

Μπρίστολ Ρόβερς – Φλίτγουντ

1

1.70
21:45

Στίβενεϊτζ – Ρέντινγκ

2-3 γκολ

2.10
21:45

Γουόλσολ – Μόρκαμ

Goal/goal

1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending