Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο «Βίλα Παρκ» με 2.05 #Fotaras14

προγνωστικά

Προγνωστικά στο FA Cup και στον επαναληπτικό της Άστον Βίλα με την Τσέλσι έχει σήμερα ο #Fotaras σε απόδοση 2.05.

Καλησπέρα στο κόσμο του koubanezos.gr! Προχωράμε δυναμικά και σήμερα με ένα και μοναδικό παιχνίδι! Αποφάσισα για σήμερα λόγω του ότι δεν υπάρχουν και πολλά παιχνίδια, να μην ρισκάρουμε με δύο προγνωστικά αλλά να πάμε σε μονό αποδεκτό!

Προγνωστικά Άστον Βίλα – Τσέλσι

Πιο συγκεκριμένα, το ματς που επέλεξα έρχεται από το FA Cup! Η μάχη ανάμεσα στην Άστον Βίλα και την Τσέλσι ξεκινά στις 22:00 στο «Βίλα Παρκ»! Η αναμέτρηση είναι για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου, με τις δυο ομάδες στο πρώτο ματς να έρχονται ισοπαλία με 0-0.

Η Άστον Βίλα έχει ετοιμαστεί πλήρως για την αποψινή αναμέτρηση. Έχοντας τη βασική ενδεκάδα επί ποδός, μοιάζει έτοιμη να νικήσει ξανά, όπως στα τρία προηγούμενα ματς την ομάδα του Ποτσετίνο!

Για την Τσέλσι  όλα μοιάζουν δύσκολα, καθώς πηγαίνει από τεσσάρα σε τεσσάρα, με την πιο δύσκολη εποχή των «συνταξιούχων» να είναι παρόν! Αυτό βέβαια έχει αποτυπωθεί και στην Premier League, όπου δεν τους βρίσκεις ούτε καν στις πρώτες δέκα θέσεις !

Στοιχηματικά τώρα, υπάρχει πτώση στη νίκη των γηπεδούχων, ωστόσο νομίζω πως η ιδανική επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το χαμηλό σκορ και πιο σωστά η επιλογή των 2-3 γκολ σε απόδοση 2.05!

Στο «Βίλα Παρκ» με 2.05ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Στο «Βίλα Παρκ» με 2.05

Μονό
22:00

Άστον Βίλα – Τσέλσι

2-3 γκολ

2.05
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending