Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βαλένθια – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Βαλένθια – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Βαλένθια – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Pabellon Fuente De San Luis
  • Διαιτητές: Σρέτεν Ράντοβιτς, Σάσα Πουκλ, Γκίτις Βίλιους
  • Προϊστορία: Ο Ολυμπιακός προηγείται με 11-4 στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Βαλένθια

Είναι στην 8η θέση με ρεκόρ 13-12. Προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό στο Βερολίνο επί της Άλμπα με 81-66, σε ένα ματς που δεν κινδύνεψε ποτέ, αφού επικράτησε στο επιμέρους σκορ των τριών πρώτων δεκαλέπτων. Παρά τις σημαντικές απουσίες στη ρακέτα, βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν και πήρε τη νίκη με πρώτο σκόρερ τον Οτζελέγιε, που πέτυχε 18 πόντους, ενώ ο Τζόουνς πρόσθεσε άλλους 14, μοιράζοντας και 8 ασίστ.

Stat attack: Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 75,9 πόντους παθητικό.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Ντέιβις και Τουρέ.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακός

Είναι στην 7η θέση με ρεκόρ 14-11. Η διπλή αγωνιστική της προηγούμενης εβδομάδας πήγε εξαιρετικά, αφού έκανε το 2/2 απέναντι στις γερμανικές ομάδες. Μετά την εντός έδρας νίκη επί της Άλμπα, πήρε σπουδαίο διπλό στο Μόναχο επί της Μπάγερν, σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Κορυφαίος για την ομάδα του Μπαρτζώκα ήταν ο Γουόκαπ, με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Stat attack: Διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 75,6 πόντους παθητικό.

Απουσίες: Παραμένει εκτός ο Μιλουτίνοφ. Προπονήθηκαν οι Φαλ και Γκος, που λογικά θα προλάβουν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βαλένθια – Ολυμπιακός προγνωστικά

Δύσκολη αναμέτρηση για ποντάρισμα, αφού η νίκη μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε ομάδα. Η λογική λέει πως θα δούμε ένα σκληρό παιχνίδι με σφιχτές άμυνες και χαμηλό σκορ. Το όριο είναι τοποθετημένο κοντά στους 153 πόντους, αλλά θα προτιμήσω ένα σημείο παρόμοιας λογικής που αφορά το πρώτο δεκάλεπτο. Οι δυο ομάδες ξεκινούν στα ματς με καλούς αμυντικούς στις αρχικές πεντάδες και κρατούν το σκορ χαμηλά. Το line είναι στους 38,5 πόντους και η Βαλένθια δεν το ξεπέρασε σε κανένα από τα έξι τελευταία ματς, όπως και ο Ολυμπιακός σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία.

Περισσότερα

Click to comment

Trending