Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παίρνει φόρα στο 1.90 #Jimandrez

Μπάγερν - Ολυμπιακός Live Streaming Ζωντανά 1/2

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και επιλογή που ακουμπάει τον διπλασιασμό από τον αγώνα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης απόψε και ένα μόνο παιχνίδι έχουμε στο πρόγραμμα μας. Πάμε αμέσως να δούμε την επιλογή και τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ανωτερότητα και Μπαρτζώκας

Η Βαλένθια αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο “Λα Φοντέτα” σε μία κρίσιμη στροφή της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έπεισε πως μπορεί να τα καταφέρει σε δύσκολες έδρες καθώς επικράτησε της Μπάγερν στο Μονάχο ενώ η επιστροφή του Φαλ θα του δώσει πολύτιμες βοήθειες κάτω από το καλάθι. Οι γηπεδούχοι από την άλλη προέρχονται από δύο αρκετά σημαντικές νίκες σε Βερολίνο και Βαρκελώνη για το πρωτάθλημα και δείχνουν πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανένα.

Σκληρό σύνολο που προσαρμόζεται σε κάθε αντίπαλο και άμυνα και γενικά δύσκολα λυγίζει. Βέβαια σε τέτοια κλειστά ματς η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού κάνει σημαντική διαφορά. Μάλιστα η επιστροφή του Γάλλου θα δώσει πολύτιμες λύσεις κάτω από το καλάθι οπότε το διπλό κάτι αξίζει.

Μονό
21:15

Βαλένθια – Ολυμπιακός

2

1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending