Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά μπάσκετ: Ο πρώτος… τελικός! #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με την Μπάγερν και ποντάρει σε ένα combo με αρκετές πιθανότητες.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μετά από μια γεμάτη «διαβολοβδομάδα» η δράση επανέρχεται στη Euroleague και μάλιστα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της regular season. Μπορεί να μην είχαμε στήλες, αλλά όσοι με ακολουθείτε στα υπόλοιπα social, πληρωθήκατε αδρά αυτές τις μέρες. Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με την Μπάγερν, σε ένα ματς που μοιάζει «τελικός» για τους γηπεδούχους.

Προγνωστικά μπάσκετ: Στο καμίνι του Βελιγραδίου

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, η Παρτιζάν υποδέχεται τη Μπάγερν στο Βελιγράδι. Οι Σέρβοι έχουν μείνει λίγο πίσω στη μάχη των play offs, όμως στις τελευταίες εννέα στροφές έχουν έξι παιχνίδια στην καυτή τους έδρα. Η αρχή γίνεται απόψε, με ένα από τα πιο εύκολα ματς  που θα δώσουν εκεί, αφού ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Εφές, Μπασκόνια, Ρεάλ, Ολυμπιακό και Βαλένθια. Δεδομένου ότι από όλες αυτές τις ομάδες, μόνο η Μπάγερν και η Εφές είναι εκτός μάχης, ο σημερινός αγώνας είναι ο πρώτος «τελικός» για την ομάδα του Ζοτς.

Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν χωρίς σημαντικά προβλήματα απουσιών. Οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Τριφούνοβιτς, ενώ οι Γερμανοί έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο το ερωτηματικό του Μπούκερ. Δε χρειάζεται να αναλύσω και πολλά πράγματα. Η Παρτιζάν διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και φυσικά αγωνίζεται σε μία από τις πιο δυνατές έδρες της διοργάνωσης. Θεωρώ ότι θα πάρει μια σχετικά άνετη νίκη, σε ένα ματς που θα φτάσει τουλάχιστον στους 150 πόντους.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
21:30

Παρτιζάν – Μπάγερν Μονάχου

1 (-3,5) & over 149,5

1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending