Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Euroleague:Οι βολές & ο αναπληρωματικός #Dogass

Οι βολές και ο αναπληρωματικός

Προγνωστικά Euroleague: Επιστρέφει ο #Dogass με επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague.

Καλημέρα σε όλους. Επιστρέφουμε με τα προγνωστικά μας δυναμικά και η αγαπημένη μας Euroleague  μπαίνει ξανά στο προσκήνιο.

Προγνωστικά Euroleague: Όλα θα παίξουν το ρόλο τους

Πάμε να δούμε τις επιλογές μας. Η πρώτη επιλογή είναι από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια. Εδώ η αλήθεια είναι, ότι ξεχώρισα αρκετές επιλογές, όμως η καλύτερη στα μάτια μου είναι οι over 1,5 εύστοχες ελεύθερες βολές του Κρις Τζόουνς. Ο ηγέτης της Βαλένθια παίρνει τη μερίδα του λέοντος στις επιθέσεις και θα μου κάνει εντύπωση, να μη βρει τουλάχιστον ένα ζευγάρι βολών. Μην ξεχνάμε ότι θα βρει απέναντί του την πιο σκληρή άμυνα της διοργάνωσης.

Τελευταία επιλογή είναι από την αναμέτρηση της Μπασκόνια με τη Βιλερμπάν. Εδώ θα πάρουμε τις over 1,5 ασίστ του Τζόρνταν Θίοντορ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που με οδηγούν σε αυτή την επιλογή. Πρώτος και κυριότερος ,ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παίξει περισσότερο αφού στοιχειωδώς σοβαροί αν είναι οι Βάσκοι, θα κερδίσουν εύκολα. Δευτερευόντως, ο Θίοντορ παίζει λίγο πάνω από 1,5 ασίστ στους μέσους όρους του. Στην τελευταία αναμέτρησή του στην ACB, είχε 4 ασίστ. Εμείς θέλουμε απλά να το επαναλάβει.

Ειδικό
21:30

Βαλένθια – Ολυμπιακός

Τζόουνς over 1,5 εύστοχες ελεύθερες βολές

1.80
BET: 40 units
Ειδικό
21:30

Μπασκόνια – Βιλερμπάν

Θίοντορ over 1,5 ασίστ

1.83
BET: 40 units
Ειδικό
21:30

Μπασκόνια – Βιλερμπάν

Θίοντορ over 2,5 ασίστ

3.60
BET: 15 units
Ειδικό
21:30

Μπασκόνια – Βιλερμπάν

Θίοντορ over 3,5 ασίστ

7.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending