Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένστικτο επιβίωσης στο 3.25 #Jimandrez

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά σε σούπερ τιμές από αγώνες σε Ιταλία και Βέλγιο που ακουμπούν το 3.25.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής με προγνωστικά απόψε με δυνατές επιλογές οι οποίες είναι αρκετά πάνω του διπλασιασμού οπότε πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Στήριξη στις έδρες στην Ιταλία

Ξεκινάμε με την δυάδα μας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βίρτους και Μονακό. Περίεργο ματσάρισμα σίγουρα, καθώς οι Ιταλοί δείχνουν να έχουν φτάσει το ταβάνι τους αλλά εντός έδρας παρουσιάζονται πάντα δυνατοί και η επιστροφή του Σενγκέλια τους έχει βοηθήσει. Αντίθετα δεν υπάρχει καμία ισορροπία στους φιλοξενούμενους που εκτός έδρας, δεν υπάρχουν και προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους, εάν και αμυντικά έχουν θεματάκια. Η Βίρτους εντός έδρας έχει τον τρόπο να πληγώσει μία αμυντική γραμμή και το over 80,5 της αξίζει.

Την συγκεκριμένη επιλογή την συνδυάζουμε με εκείνη στην αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα – Έμπολι. Τεράστιο ματς, κρίνει τόσα πολλά για τις δύο ομάδες που όποια κερδίσει παίρνει τεράστια ανάσα, η χαμένη βυθίζεται, ειδικά άμα είναι η γηπεδούχος. Παρόλα αυτά το καυτό Σαλέρνο και οι μεταγραφές έχουν βοηθήσει αρκετά και η Έμπολι με τον γνωστό Νικόλα στους οπαδούς των γηπεδούχων, κάπου θα χάσει. Ο άσος με κάλυψη την ισοπαλία μας τριπλασιάζει την δυάδα.

Σεν Τρούιντεν – Κορτράικ

Πάμε και στο μονό μας αποδεκτό ανάμεσα σε Σεν Τρούιντεν και Κορτράικ, δύο ομάδες αρκετά επιθετικές. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και ανεβαίνουν αγωνιστική με την αγωνιστική. Στην τελευταία θέση οι φιλοξενούμενοι που δεν έχει δείξει κάτι αξιόλογο ωστόσο έχει κάνει δύο αποτελέσματα μεγάλα και σκοπεύει να πάρει ένα διπλό… ελπίδας. Το over 3 ασιατικό σε τέτοια τιμή… δελεάζει.

Δυάδα απόδοσης 3.25
21:30

Βίρτους Μπολόνια – Μονακό

Βίρτους Μπολόνια over 80,5

1.90
21:45

Σαλερνιτάνα – Έμπολι

1 dnb

1.72
BET: 20 units
Μονό
21:30

Σεν Τρούιντεν – Κορτράικ

Over 3 AH

2.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending