Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευρωπαϊκή τριάδα στο 15.12! #Fotaras14

προγνωστικά

Τριάδα από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής έχει ο #Fotaras14.

Καλησπέρα στο κόσμο του Koubanezos.gr! Στοιχηματική Παρασκευή με στόχο να ανεβάσουμε το κασέ μας ενόψει σαββατοκύριακου. Πως θα γίνει αυτό; Φυσικά με μια πολύ δυνατή τριάδα η οποία θα τινάξει τη μπάνκα στον αέρα! Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Σαλερνιτάνα – Έμπολι

Πρώτη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στη Σαλερνιτάνα και την Έμπολι για την 24η αγωνιστική της Seria A. Οι δυο ομάδες διψάνε για βαθμούς καθώς βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις. Περιμένω ανοιχτό ματς με γκολ και θέαμα. Το over 2,5 σε εξαιρετική απόδοση 2.25.

Κάδιθ – Μπέτις

Δεύτερο ματς από Ισπανία με την Κάδιθ να φιλοξενεί την Μπέτις στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga. Η Μπέτις βάσει και της αγωνιστικής της κατάστασης αλλά και ότι είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα περιμένω να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς μετά το ματς αυτό ίσως καταφέρει και έρθει πιο κοντά στην 6αδα που δίνει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Έτσι λοιπόν ρισκάρουμε αλλά με λογική. Στο διπλό σε απόδοση 2.80.

Προγνωστικά: Μαρσέιγ – Μετς

Κλείνοντας η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μετς μοιάζει η κατάλληλη επιλογή ώστε να φτιάξουμε την ιδανική τριάδα για απόψε. Οι δυο ομάδες δέχονται γκολ αλλά και σκοράρουν συχνά. Δεδομένο το όποιο θα δούμε και σε αυτή την αναμέτρηση. Προφανώς και η  Μαρσέιγ είναι το φαβορί ωστόσο η Μετς θα πιέσει αρκετά και θα σκοράρει. Ποντάρουμε στο goal/goal σε πολύ καλή απόδοση, φτάνοντας το 2.40.

Ευρωπαϊκή τριάδα στο 15.12!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Ευρωπαϊκή τριάδα στο 15.12!

Τριάδα απόδοσης 15.12
21:45

Σαλερνιτάνα – Έμπολι

Over 2,5

2.25
22:00

Κάδιθ – Μπέτις

2

2.80
22:00

Μαρσέιγ – Μετς

Goal/goal

2.40
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending