Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παλεύοντας για το θαύμα #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Ζαλγκίρις ποντάροντας σε ένα combo με αρκετές πιθανότητες.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Κουβαδιαστήκαμε χθες, στην πιο απρόβλεπτη Ευρωλίγκα των τελευταίων ετών. Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Ζαλγκίρις, σε ένα ματς που θα δώσει λίγες ελπίδες μόνο στον νικητή.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μια νίκη για το όνειρο

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Ερυθρός Αστέρα υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο Βελιγράδι. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν με ρεκόρ 10-15 και η αλήθεια είναι πως απέχουν τρεις νίκες από τις θέσεις που οδηγούν στα play ins. Μόνο με θαύμα θα βρεθούν σε αυτά, αλλά η ελπίδα στο όνειρο δεν είναι απαγορευτική. Άλλωστε φέτος βλέπουν πολλά τα μάτια μας.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Λιθουανοί επικράτησαν με 79-74, ανατρέποντας το σκορ στην τελευταία περίοδο. Φυσικά, μακριά από την έδρα τους δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί με 4/13 νίκες φέτος. Αντίστοιχα, οι Σέρβοι δυναμώνουν πολύ στο Βελιγράδι και θεωρώ πως θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, όπως έκαναν και τις δύο τελευταίες φορές που υποδέχτηκαν τη Ζαλγκίρις. Η διαφορά με τις δύο προηγούμενες σεζόν είναι το μπάσκετ των δύο ομάδων. Αμφότερες σκοράρουν με μεγαλύτερη ευχέρεια, διαθέτοντας εξαιρετικούς σουτέρ σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Πάμε λοιπόν σε ένα combo αντίστοιχο με το χθεσινό, ελπίζοντας αυτή τη φορά να δικαιωθούμε.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
21:00

Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις

1 & over 144,5

1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending