Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φενέρμπαχτσε ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής.  Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Διαιτητές: Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ, Μίλος Κόλιενσιτς, Λούκα Καρντούμ
  • Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 18-17 στις νίκες, στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Είναι στην 4η θέση με ρεκόρ 15-10. Προέρχεται από μία κακή εμφάνιση στο Κάουνας, όπου ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις με 80-68. Ο Νάν πέτυχε 26 πόντους, αλλά συνολικά ο Παναθηναϊκός είχε μόνο έξι παίκτες που σκόραραν, δύο εκ των οποίων πέτυχαν από τρεις πόντους. Η ομάδα του Αταμάν δεν κατάφερε  να βρει αντίδοτο στον εξαιρετικό Έβανς και μοιραία έφυγε με άδεια χέρια από τη Λιθουανία. Το απόγευμα της Δευτέρας ηττήθηκε και από τον Άρη στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της Basket League.

Stat attack: Έχει την τέταρτη καλύτερη άμυνα με 78 πόντους παθητικό.

Απουσίες: Οι Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου αντιμετώπισαν προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμοι.

Ρεπορτάζ Φενέρμπαχτσε

Είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 15-10. Προέρχεται επίσης από μια κακή εμφάνιση και ήττα στο εκτός έδρας ματς με τη Μονακό, με 76-69. Καθοριστικό ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο, που οι γηπεδούχοι κέρδισαν με επιμέρους σκορ 21-8. Οι Τούρκοι είχαν διψήφιους τους Σανλί, Μότλεϊ, Γουίλμπεκιν και Καλάθη.

Stat attack: Έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση με 83,4 πόντους.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Πιέρ, Μπίρσεν, Μεστόγλου και Νέτο.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά

Είναι ένα παιχνίδι με αρκετά ερωτηματικά. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού που τέθηκαν εκτός τις προηγούμενες μέρες. Δεν ξέρουμε τι αντίκτυπο είχε στην ομάδα του Αταμάν, η ήττα από τον Άρη. Όσο για τη Φενέρ, παρουσιάζει αστάθεια στο παιχνίδι της. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα ψάξει μια νίκη, αλλά δε θα επαναπαυθεί σε κανένα σημείο του αγώνα, αφού κυνηγάει να καλύψει και μια διαφορά 14 πόντων. Επίσης, στο ΟΑΚΑ, σκοράρει σχεδόν 83 πόντους, τη στιγμή που η Φενέρ δέχεται πάνω από 81 πόντους στη φετινή διοργάνωση. Αξίζει λοιπόν να ποντάρουμε στους πόντους των γηπεδούχων, αφού περιμένω να σπάσουν το φράγμα των 80.

Περισσότερα

Click to comment

Trending