Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ομολογία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού για… “κόκκινη παράγκα” (video)

 

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι  “One” παραχώρησε ο εκ των Αντιπροέδρων του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Κούγιας.

Ο γνωστός και διακεκριμένος ποινικολόγος, αναφέρθηκε στα θέματα που απασχόλησαν και που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως αυτό της γνωστής “παράγκας του Θωμά”.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας λοιπόν ήταν σαφέστατος για το ποιος ευνοούταν όλα αυτά τα χρόνια, αφού δήλωσε χαρακτηριστικά πως… “αυτά δεν γίνονταν ούτε στην παράγκα του Θωμά Μητρόπουλου, τι μπορεί να ευχαριστιόταν ο οποιοδήποτε ήξερε το αποτέλεσμα ενός αγώνα από πριν”,  κατονομάζοντας τον τότε ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη!!!

“Αυτά που έχω ζήσει εγώ στο ποδόσφαιρο, δεν τα έχει ζήσει κανείς ποτέ!

Γιατί δεν ήμουν άνθρωπος που ήθελε την ποδοσφαιρική γιορτή να την προκαθορίσει. Δεν μπορώ να καταλάβω, τι ευχαριστιόταν ο Κόκκαλης, τι ευχαριστιόταν ο Πατέρας, τι μπορεί να ευχαριστιόταν ο οποιοδήποτε ήξερε το αποτέλεσμα ενός αγώνα πριν…”, αναρωτιέται ο Αλέξης Κούγιας ενώ σε άλλο σημείο μιλά για την ποινή που του υπεβλήθη:

“Μου επέβαλαν μια ποινή να μην μπαίνω στο γήπεδο εξαιτίας παιχνιδιών της Κορίνθου πριν από μήνες και την έμαθα μόλις έγινα στον Ολυμπιακό αντιπρόεδρος και ανέδειξα σοβαρά θέματα για την εγκληματική οργάνωση. 

Είναι 2 εβδομάδες που δεν μπορώ να μπω σε γήπεδο… Δεν μπορώ να μπω σε οποιοδήποτε γήπεδο. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Δεν μπορώ να δω την Κόρινθο, τον Άρη Πετρούπολης…”. 

Όσον αφορά το ατύχημα με το Kawasaki; “18 ετών είχα ατύχημα. Έπαιζα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και είχα πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή.

Με το που πήρα τα λεφτά, πήρα την ωραιότερη μηχανή της εποχής. Την πήρα να κάνω τον γαμπρό… Διάβαζα το πρωί, στις 8 έτρεχα 10 χιλιόμετρα για να διατηρηθώ σε φόρμα και έπαιρνα την μηχανή και πήγαινα σε ένα γαλατάδικο στο Κιάτο κι έτρωγα βούτυρο με μέλι.

Γύριζα να διαβάσω…”.

Δείτε την συνέντευξη Κούγια  (στο 47:55 η αναφορά του στον Σωκράτη Κόκκαλη)

Click to comment

Trending