Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι τίτλου στο 26.00 #Eltoro

Ντέρμπι τίτλου στο 26.00!

Προγνωστικά : Επάνοδος του #Eltoro στην Laliga με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Χιρόνα να κλέβει την παράσταση και τις επιλογές μας .

Χαιρετώ τα πλήθη! Επιστροφή στη αγωνιστική δράση μετά από μια μακρά απουσία. Ελπίζω να είστε όλοι καλά ! Με αρκετή όρεξη επιστρέφω στα σημερινά προγνωστικά με την La liga σε πρώτο πλάνο με τους αγώνες της και όχι μόνο. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε.

Προγνωστικά : Ξαφνικό ντέρμπι τίτλου!

Για το Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα ο λόγος. Για την Ρεάλ λογικό για την εκπληκτική Χιρόνα όχι και τόσο! Η Ρεάλ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα για το πρωτάθλημα. Ισοπαλία με γεύση ήττας κόντρα στην Ατλέτικο την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που απειλήθηκε. Μεγάλη η μουρμούρα με το V.A.R και τις αποφάσεις του αλλά επισήμως δεν σχολιάζουν κάτι.  Στο μεταξύ βόμβα αναστατώθηκε ο ποδοσφαιρικός κόσμος με την επικείμενη μετακίνηση του Κίλιαν Εμπαπέ στην Μαδρίτη, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα. Ένα μεταγραφικό σήριαλ τριών περίπου χρόνων θα λάβει τέλος, με συνέπειες που θα μας απασχολήσουν αργότερα.  Στα του αγώνα απουσίες δεν υπάρχουν, πλην των μακροχρόνιων, οπότε σχεδόν πλήρης θα παραταχθεί.

Συνεχίζει ακάθεκτη!

Από την άλλη η Χιρόνα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα. Στην δεύτερη θέση δύο βαθμούς πίσω από την προσεχή της αντίπαλο, έξι μπροστά από την Μπαρτσελόνα (!) και έντεκα πάνω από την Μπιλμπάο για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου. Ακόμα και τώρα ούτε οι πιο πιστοί οπαδοί της δεν ονειρεύονταν τέτοια σεζόν. Παραφωνία ίσως οι δύο ισοπαλίες, λογική κόντρα στην Σοσιεδάδ και κόντρα στην Αλμερία πριν δύο αγωνιστικές που την έριξε από την κορυφή. Αξιοζήλευτη η αγωνιστικότητα και το πείσμα της. Δεν παρατάει κανένα παιχνίδι της και συνήθως δικαιώνεται. Στο δια ταύτα. Στον πρώτο γύρο η Ρεάλ πέρασε σαν σίφουνα και την κέρδισε 3-0 εκτός έδρας. Δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει το ίδιο αλλά πιστεύω θα δούμε ντερμπάρα !

Συνέχεια μιλάω για αποδόσεις οπότε θεωρώ αδικία το πως βλέπουν οι στοιχηματικές την Χιρόνα. Πρώτος εναντίον δεύτερου είναι και έχουν δύο βαθμούς διαφορά, αλλά δεν πάει και εύκολα τα χέρι στην κόντρα. Σίγουρο το ποντάρισμα μου στο ασιατικό over 3 σε αξιοπρεπή τιμή. Αρκετά επιθετικές ομάδες θα έχουμε πολλά σουτ στην εστία, ωστόσο θα πάρω το ρίσκο να ποντάρω στο over 0,5 σουτ στην εστία του Τσιγκάνκοβ της Χιρόνα. Δοκιμάζει το πόδι του αρκετά συχνά, σε απόδοση υπερδιπλασιασμού το αγοράζω. Και σε λογική fun bet ένα στοίχημα για σκορ.

Μονό
19:30

Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα

Over 3 ασιατικό

1.70
BET: 40 units
Μονό
19:30

Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα

Τσιγκάνκοβ over 0,5 σουτ

2.05
BET: 15 units
Fun bet
19:30

Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα

Anytime score 3-2

26.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending