Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το μυαλό στην… Τρίτη #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης ασχολείται ο #Fidel σε αποδόσεις έως 2.45.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη διαδοχική στήλη με ψαγμένα προγνωστικά, μετά τη χθεσινή πρόταση στην Euroleague. Στο σημερινό πιάτο έχουμε την αγαπημένη Stoiximan Super League, στην τελευταία εβδομάδα όπου ο κόσμος θα απουσιάζει από τις κερκίδες. Ελπίζουμε…

Ξεκινάω από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΟΦΗ. Τέλος εποχής για τον Κάρλος Καρβαλιάλ, φαινόταν από την αρχή ότι δεν θα κρατήσει αρκετά η θητεία του. Με υπηρεσιακό τεχνικό οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στους Κρητικούς. Η ποιότητα αν μη τι άλλο ξεχειλίζει για τους γηπεδούχους, οι οποίοι διαθέτουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρίας για ευρεία νίκη με καλή εμφάνιση. Κρατάω τον άσο με over 1,5 και no goal.

Συνέχεια από τα Ιωάννινα, εκεί όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη. Δεν τίθεται θέμα, οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, διαθέτουν ποιοτικό και δεμένο ρόστερ. Όμως, η έλλειψη τίτλου και σε συνδυασμό με το παιχνίδι Κυπέλλου την Τρίτη στο Αγρίνιο, θα φέρουν πιθανότατα εκτεταμένο ροτέισον. Ο ΠΑΣ παίζει με το μαχαίρι στα δόντια για την παραμονή, το μυαλό του Άρη είναι αλλού, οπότε κρατάω το 1Χ της διπλής ευκαιρίας.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:30

Ολυμπιακός – ΟΦΗ

1 & over 1,5 & no goal

2.45
BET: 25 units
Μονό
19:00

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending