Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σέντερ φορ στο 2.62 #Kouros

Προγνωστικά

Ο #Kouros έχει πληθώρα επιλογών από τη Stoiximan Super League με έμφαση στα ειδικά παικτών και αποδόσεις έως 2.62.

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Άλλη μια μέρα που θα ασχοληθούμε με το αγαπημένο μας εγχώριο πρωτάθλημα στη προσπάθεια να «πληρωθούμε» τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά Κηφισιά – Βόλος

Πρώτο ματς της ημέρας, με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Βόλο. Με καλή ψυχολογία απ’ το διπλό στην Κρήτη οι γηπεδούχοι, στην μάχη που κάνουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Με την άμυνα των φιλοξενούμενων να μην εμπνέει εμπιστοσύνη, θα επιλέξω μια τελική του Οζέγκοβιτς στο στόχο. Ο Σέρβος σκόραρε δις στην Κρήτη και μπορεί να το κάνει και σήμερα.

Προγνωστικά Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός

Δεύτερη στάση στις Σέρρες για την αναμέτρηση του τοπικού Πανσερραϊκού με τον Παναθηναϊκό. Σημαντικός ο βαθμός της προηγούμενης αγωνιστικής για τους γηπεδούχους, οι πράσινοι όμως είναι άλλο επίπεδο σε σχέση με τον Άρη. Η ομάδα του Τερίμ κέρδισε το ντέρμπι και θεωρώ ότι θα συνεχίσει νικηφόρα. Το διπλό πληρώνει λίγο, όμως αν το συνδυάσει κανείς με δύο κόρνερ στο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό, φτάνει σε μια καλή απόδοση.

Σε αυτό το ματς έχω κρατήσει και δύο ειδικά παικτών. Πρώτη μου επιλογή ένα σουτ στο τέρμα για τον Μπακασέτα, το οποίο θα γίνει δυάδα με τον Οζέγκοβιτς. Ο αρχηγός της Εθνικής θα βρει χώρους για να δοκιμάσει το πόδι του απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος αναμένεται να κλειστεί, ενώ εκτελεί και τις στημένες φάσεις. Δεύτερη επιλογή ένα σουτ του Μπετανκόρ στην εστία. Σύμφωνοι, οι γηπεδούχοι θα παίξουν πολύ αμυντικά όμως ο Ισπανός είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Στο 2.62 η τιμή του, δε μπορώ να το αγνοήσω.

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

Κλείνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την αναμέτρηση στην Φθιώτιδα. Ωραίο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με ποιότητα μεσοεπιθετικά. Περιμένω και οι δύο να παίξουν για τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην εξάδα. Δεν μακρυγορώ περαιτέρω, ένα σουτ εντός εστίας για Καρλίτος και Μιριτέλο υπερδιπλασιάζει.

Σέντερ φορ στο 2.62ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Σέντερ φορ στο 2.62

Δυάδα απόδοσης 2.32
16:00

Κηφισιά – Βόλος

Οζέγκοβιτς over 0,5 σουτ στην εστία

1.44
17:00

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός

Μπακασέτας over 0,5 σουτ στην εστία

1.61
BET: 20 units
Combo
17:00

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός

2 & Παναθηναϊκός over 1,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο

1.82
BET: 30 units
Ειδικό
17:00

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός

Μπετανκόρ over 0,5 σουτ στην εστία

2.62
BET: 10 units
Combo
19:30

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

Καρλίτος over 0,5 σουτ στην εστία & Μιριτέλο over 0,5 σουτ στην εστία

2.52
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending