Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ώρα… Super Bowl με αποδόσεις έως 2.50! #Bilias1974

Μεγάλος αγώνας στο NFL με το Super Bowl του Λας Βέγκας και προγνωστικά μέχρι και 2.50 από τον #Bilias1974.

Καλημέρα σε όλους. Έφτασε πλέον η ώρα για το Super Bowl LVIII (ή απλά 58) και όλα τα μάτια των φαν του αμερικάνικου ποδόσφαιρου στρέφονται στο Λας Βέγκας για τον αγώνα μεταξύ των Κάνσας Σίτυ Τσιφς και Σαν Φρανσίσκο 49ερς τα ξημερώματα της Δευτέρας. Φυσικά, εμείς έχουμε προγνωστικά Super Bowl!

Προγνωστικά Super Bowl       

Για τον συγκεκριμένο αγώνα έχουμε ήδη προτείνει ως early bet την νίκη των περσινών πρωταθλητών Τσιφς σε απόδοση 2.11 από την περασμένη εβδομάδα. Η νίκη τους λοιπόν, όπως την προβλέπουμε, δεν μπορεί εύκολα να υποστηριχθεί χωρίς touchdown από έναν από τους αστέρες τους που δεν είναι άλλος από τον tight end, Τράβις Κέλσε.

Το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα touchdown ο Κέλσε αποτιμάται σε απόδοση 1.91 στη Stoiximan και θα το επιλέξουμε στα σημερινά προγνωστικά μας.

Εκτός των επιθετικών όπλων που διαθέτουν οι Τσιφς, έχουν ανάγκη τη δυνατή τους άμυνα για να επικρατήσουν. Βασικό στέλεχος της άμυνάς τους είναι ο δικός μας Γιώργος Καρλάφτης, που διανύει εξαιρετική σεζόν. Έχει να αντιμετωπίσει μια δυνατή offensive line αλλά μπορεί να αποτελέσει παράγοντα του αγώνα όπως έδειξε και στους προηγούμενους τρεις play off αγώνες, με πάνω από τέσσερα τάκλιν και ασίστ σε κάθε αγώνα.

Η επιλογή του να κάνει ο Καρλάφτης 4+ τάκλιν και ασίστ είναι στην πολύ καλή απόδοση του 2.50 στη Stoiximan και θα πονταριστεί.

Και για την τελευταία μας επιλογή στα προγνωστικά Super Bowl, θα βασιστούμε στην άμυνα των Τσιφς που λογικά θα πιέσει αρκετά τον πιο άπειρο quarterback των 49ερς, Μπρόκ Πάρντι.

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα ειδικά στοιχήματα που έχει προσελκύσει ήδη μεγάλη επένδυση και αξίζει ακόμα βάσει της απόδοσης που το βρίσκουμε. Το να πασάρει έστω ένα interception ο Πάρντι το βρίσκουμε στο 1.84 στη Winmasters και θα μπει στις επιλογές μας.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Ώρα... Super Bowl με αποδόσεις έως 2.50!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Ώρα... Super Bowl με αποδόσεις έως 2.50!

Περισσότερα

Click to comment

Trending