Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • Κλειστό Άνω Λιοσίων (8.000)
  • Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με δυσκολία και 86-85
  • Πέρυσι η ΑΕΚ υπερασπίστηκε την έδρα της κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα μετά την φυγή Πλάθα. Γενικά από τον Ιανουάριο και την ιστορία με τον Καμπενγκέλε η «Βασίλισσα» έχασε όλη την δυναμική της και έμεινε από δυνάμεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στα εγχώρια έκτοτε έχει ηττηθεί από Απόλλωνα, Ολυμπιακό, Κολοσσό Ρόδου, Άρη ενώ ο Ζούρος δεν έφερε κάτι καινούργιο. Παράλληλα στην Ευρώπη έχει τρεις σερί ήττες από Προμηθέα, Μούρθια και Χολόν, βλέποντας ουσιαστικά την χρονιά να ολοκληρώνεται στο ερχόμενο τριήμερο του Κυπέλλου εκεί που θα τα παίξει όλα για όλα για μία διάκριση. Βέβαια η αμυντική της εικόνα και γενικότερα η έλλειψη συγκέντρωσης της, κοστίζει σε μεγάλο βαθμό και βλέπει τις λύσεις να περιορίζονται. Πλέον ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι κρίσιμος, αφού εάν ηττηθεί και ειδικά με μεγάλο σκορ, θα υπάρξουν νέες εξελίξεις.

Stat attack: Over 160,5 σχεδόν στα περισσότερα της ματς στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Δεν αναφέρονται προβλήματα.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση και νίκη στην Euroleague κόντρα στην Φενερμπαχτσέ. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν και μπόρεσαν να στοχεύσουν τις αδυναμίες των Τούρκων και να πάρουν το ματς έτσι. Με σωστές αποφάσεις και βάθος πάγκου η ομάδα του Αταμάν μπόρεσε να πάρει το «ροζ» φύλλο. Παρόλα αυτά η εντός έδρας ήττα από τον Άρη, έφερε φωνές και πίεση καθώς πλέον το πλεονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού χάνεται άμα ηττηθεί ξανά και το ματς κόντρα στην ΑΕΚ έχει μπόλικους κινδύνους. Στα αγωνιστικά νέα για τον προπονητή Αταμάν, αναμένεται να επιστρέψει ο Σλούκας και η βασική ομάδα θα κατέβει στο παρκέ ώστε να μην υπάρξουν νέα παρατράγουδα.

Stat attack: Εκτός έδρας φέτος παραμένει αήττητος, τελευταία του ήττα στην κανονική διάρκεια στα Άνω Λιόσια.

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Παιχνίδι που έχει φαβορί αλλά το σημείο αποτελεί παγίδα. Αναμένεται να ανεβάσει τον ρυθμό η ΑΕΚ ώστε να χτυπήσει στην κούραση των παικτών του Παναθηναϊκού αλλά ο Ναν και η παρέα του γνωρίζουν τον τρόπο να βρουν λύσεις. Το οver 162,5 αξίζει μία ζαριά.

Μονό
17:15

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Over 162,5

1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending