Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψαγμένα προγνωστικά: Ζαριά στο… 66% #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Παναιτωλικός – Άρης πράξη πρώτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και ο #Fidel ποντάρει σε απόδοση 1.85.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Εβδομάδα που έχει και πρώτους ημιτελικούς Κυπέλλων στην Ελλάδα για τα ψαγμένα προγνωστικά μας. Στο ένα ζευγάρι υπάρχει μεγάλο φαβορί (Παναιτωλικός – Άρης), στο άλλο ζευγάρι η κατάσταση είναι πιο ισορροπημένη. Παρότι, πιθανολογώ, ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει στους διπλούς αγώνες και θα συμμετέχει σε ακόμη έναν τελικό.

Όπως και να ‘χει, απόψε ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Άρη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντός έδρας 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο, μία νίκη που τους δίνει ψυχολογία και βαθμολογική ανάσα, ωστόσο έπαιζαν από το 30′ με παίκτη λιγότερο και μοιραία διαθέτουν μία έξτρα επιβάρυνση.

Την ίδια ημέρα, ο Άρης έφευγε με τη λευκή ισοπαλία από τα Ιωάννινα απέναντι στον ΠΑΣ, σε μία αναμέτρηση που δεν έπεισε ιδιαίτερα, καθώς έδειχνε πως το μυαλό του ήταν από το Σάββατο στο Αγρίνιο. Γι’ αυτό άλλωστε στη στήλη του Σαββάτου ποντάραμε στο 1Χ της διπλής ευκαιρίας και διπλασιάσαμε τα χρήματά μας.

Ο Άρης κάθε χρόνο βρίσκει τρόπο να μην φτάνει στον τελικό. Η αλήθεια είναι πως φέτος επιδεικνύει μία σοβαρότητα, όμως το εμπόδιο του Παναιτωλικού μόνο εύκολο δεν είναι. Εκτιμώ πως οι Αγρινιώτες θα βάλουν δύσκολα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς παίζουν για το… όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό Κυπέλλου.

Κρατάω το 1Χ της διπλής ευκαιρίας σε τιμές λίγο κάτω του διπλασιασμού.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:30

Παναιτωλικός – Άρης

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending