Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με combo στην επανέναρξη των αστεριών #Kouros

Προγνωστικά

Ο #Kouros έχει προγνωστικά απ’ τα δύο ματς της ημέρας στο Champions League.

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Καλή μέρα ήταν η Κυριακή, με την αγαπημένη μας Stoiximan Super League να μας πληρώνει. Πάμε και σήμερα με δύο προγνωστικά απ’ τα παιχνίδια του Champions League.

Προγνωστικά Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι

Πρώτη στάση Δανία, όπου η Κοπεγχάγη υποδέχεται την κατόχου του τίτλου Σίτι. Σαφής η διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων, θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν πρόβλημα να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης. Το διπλό πληρώνει λίγο όμως, για αυτό θα το συνδυάσω με ένα σουτ στον στόχο για τον φορμαρισμένο Φόντεν, ο οποίος και φέτος αποτελεί έναν απ’ τους πιο επικίνδυνους παίκτες της ομάδας του.

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

Δεύτερη στάση, Γερμανία και Λειψία εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν λένε να βρουν σταθερότητα την φετινή σεζόν οι «ταύροι» , οι οποίοι δεν πείθουν για το βήμα παραπάνω. Απέναντι τους μια ομάδα-συνώνυμο της διοργάνωσης, η οποία δείχνει ικανή να πάει μέχρι τέλους. Μάλιστα, απ’ τη στιγμή που ο βασικός της αντίπαλος αυτή τη στιγμή είναι η Χιρόνα, μπορεί να δώσει βάρος στην Ευρώπη. Παρόμοια θα κινηθώ και εδώ, διαλέγω να μην ηττηθεί «βασίλισσα» και να βρει ένα σουτ στο στόχο ο, πάντα επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα, Βινίσιους.

Με combo στην επανέναρξη των αστεριώνΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Με combo στην επανέναρξη των αστεριών

Ειδικό
22:00

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι

2 & Φόντεν over 0,5 σουτ στην εστία

1.82
BET: 30 units
Ειδικό
22:00

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

Χ2 & Βινίσιους over 0,5 σουτ στην εστία

1.98
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending