Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τη Ρεάλ και τη Σίτι! #Fotaras14

Με τη Ρεάλ και τη Σίτι!

Προγνωστικά στο ματς της Λειψίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ο #Fotaras14.

Καλησπέρα στο κόσμο του koubanezos.gr! Επιτέλους επανήλθε η μεγάλη διοργάνωση που όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου περιμένουμε!

Με δυο παιχνίδια ξανάρχονται στο προσκήνιο οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες! Έτσι και εμείς θα ασχοληθούμε και με τις δυο αναμετρήσεις ξεκινώντας με την Κοπεγχάγη η οποία υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στο «Πάρκεν» στις 22:00! Περιμένω ένα ανοιχτό ματς και από τις δυο πλευρές, δίνω σαφή προβάδισμα στη Σίτι καθώς και στο ευρύ σκορ υπέρ της! Στοιχηματικά ποντάρω στο goal/goal και νίκη της Μάντσεστερ Σίτι.

Δεύτερη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στη Λειψία και τη Ρεάλ που αγωνίζονται για τρίτη φορά στην ιστορία τους! Περιμένω νίκη των φιλοξενούμενων, ωστόσο θα δυσκολευτούν λόγω της πίεσης των Γερμανών όπου θέλουν να επαναλάβουν ότι έκαναν και πρόπερσι στην φάση των ομίλων! Στοιχηματικά τώρα, το ενδεχόμενο να φύγει η «βασίλισσα» με τη νίκη μοιάζει το πιο καλό σενάριο!

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Combo
22:00

Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι

2 & goal/goal

2.95
BET: 20 units
Μονό
22:00

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης

2

2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending