Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αντιδράει στο «εξοχικό» σε 2.05 #Jimandrez

Champions League με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez γράφει για την Ρώμη, την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Μπάγερν και καταλήγει σε δύο σημεία.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης σήμερα με δύο σημεία στα προγνωστικά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το ματς στη Ρώμη. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Ξυπνάει στη Ρώμη

Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Λάτσιο και Μπάγερν. Αμφότερες έχουν τα δικά τους προβλήματα να διαχειριστούν καθώς οι μεν γηπεδούχοι βρίσκονται σε δεινή θέση στον ιταλικό βαθμολογικό πίνακα έπειτα από μερικές απώλειες βαθμών, ενώ η θέση του Σάρι παίζεται και δεν δείχνει καθόλου σίγουρη. Εντός έδρας παρόλα αυτά δείχνει μία κάποια δυναμική, παλεύει όλα τα ματς και προσπαθεί για το καλύτερο. Εξάλλου στο Champions League έχει κάνει σπουδαία αποτελέσματα, επικρατώντας της Σέλτικ αλλά και της Φεγενόορντ.

Από την άλλη ένα χάος επικρατεί στους φιλοξενούμενους έπειτα από την ήττα στο Λεβερκούζεν. Η τριάρα αυτή εξόργισε τόσο πολύ τον κόσμο που ζήτησε το κεφάλι του Τόμας Τούχελ και το ματς αυτό αποτελεί έναν… τελικό για την ομάδα. Φυσικά βέβαια εάν μία ομάδα αντιδράει καλύτερα στην πίεση είναι αυτή που μάλιστα έχει και εντυπωσιακή παράδοση στο Olimpico με την επτάρα στη Ρόμα πριν μερικά χρόνια ενώ και την ξεγυρισμένη τεσσάρα στον ίδιο αντίπαλο το 2021.

Αυτό το σκεπτικό μας οδηγεί στο διπλό μαζί με το over 1,5 ενώ στις επιλογές μας μπαίνει και 0,5 προσπάθεια του Μουσιάλα στην εστία που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Combo
22:00

Λάτσιο – Μπάγερν

2 & over 1,5

2.05
BET: 20 units
Ειδικό
22:00

Λάτσιο – Μπάγερν

Μουσιάλα over 0,5 σουτ στην εστία

2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending