Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Κληματσούδας: Τριπλό combo στο 1.73

Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, στο οποίο ο Θάνος Κληματσούδας καταλήγει στο 1.73.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα σταθεί και η στήλη.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Το αποψινό παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τα δύο προηγούμενα, καθώς πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, ενώ τα δύο προηγούμενα ήταν για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Ο δικέφαλος του βορρά κουβαλάει μεγαλύτερη κόπωση από τους «Πράσινους», ωστόσο δεν διαθέτει απουσίες και έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ – rotation. Ο Φατίχ Τερίμ θα παρουσιάσει την ομάδα του στη Θεσσαλονίκη δίχως τους Ούγκο, Ακαϊντίν, Αϊτόρ, Τζούρισιτς και Ιωαννίδη, ενώ πάγια εκτός είναι οι Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. Ουσιαστικά, ο Παθανηναϊκός καλείται να εμφανιστεί με τρία στόπερ, τον Γέντβαϊ, τον Αράο που κανονικά αγωνίζεται ως χαφ, αλλά και τον Σέγκεφελντ που ο Τερίμ έδειξε πως δεν τον υπολογίζει ιδιαίτερα.

Δίνω προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει πιο δεμένο ρόστερ και ο προπονητής του γνωρίζει άρτια το υλικό. Κρατάω το 1Χ της διπλής ευκαιρίας, κρατάω και το over 0,5 γενικό στον αγώνα, ας κολλήσω και το under 2,5 στο πρώτο μέρος.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending