Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βήμα πρόκρισης με Ντεσπόντοφ #Kouros

προγνωστικά

Μόνη επιλογή απ’ το κύπελλο Ελλάδας Betsson έχει ο #Kouros στα σημερινά του προγνωστικά.

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Ημέρα κυπέλλου η σημερινή, καθώς θα αφήσουμε στην άκρη το Champions League στις αναμετρήσεις του οποίου δε βρήκα κάπου αξία, και θα ασχοληθούμε με προγνωστικά τον προημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Προγνωστικά: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Πρώτος προημιτελικός με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες σε μια «Τούμπα» γεμάτη μετά από καιρό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, στην ισοπαλία με την ΑΕΚ άφησαν βαθμούς μετά από καιρό. Ο Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με γνώμονα και το σημερινό παιχνίδι. Παίζει ένα πολύ συγκεκριμένο ποδόσφαιρο, έχοντας ξεκάθαρη «ταυτότητα» στον αγωνιστικό χώρο. Απ’ την άλλη η ομάδα του Τερίμ παίρνει μεν τα αποτελέσματα αλλά στο γήπεδο δείχνει να «ψάχνεται» ακόμη, ειδικότερα στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να τιμωρήσει τυχόν λάθη του Παναθηναϊκού, καθώς είναι μια ομάδα που διακρίνεται για τον κυνισμό του. Αν συνυπολογίσουμε και την ώθηση που θα του δώσει το γεμάτο γήπεδο, καταλήγουμε στον καλοπληρωμένο άσο του 2.25. Έξτρα ποντάρισμα στο να σκοράρει ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Βήμα πρόκρισης με ΝτεσπόντοφΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Βήμα πρόκρισης με Ντεσπόντοφ

Μονό
19:30

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

1

2.25
BET: 25 units
Σκόρερ
19:30

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Γκολ Ντεσπόντοφ

4.10
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending