Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ζορισμένοι «αετοί» στο 2.05 #Jimandrez

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με ποντάρισμα στο 2.05 για τον αγώνα στη Λισσαβόνα ανάμεσα σε Μπενφίκα και Τουλούζ.

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα μία στήλη ξεκινάει αυτή την φορά με προγνωστικά από Europa League και την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Τουλούζ στην Λισσαβόνα. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Έχει θέμα η Μπενφίκα

Παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον. Η Μπενφίκα έσωσε την ευρωπαϊκή της χρονιά με επικό τρόπο στο Ζάλτσμπουργκ, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με γκολ στο 93ο λεπτό του Καμπράλ. Η ομάδα από τότε έχει περάσει τις φάσεις της, παλεύει να βρει τους ρυθμούς της και σε γενικές γραμμές δίνει την εντύπωση που θέλει να βάλει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της καινούργια αλλά δε μπορεί. Βασικό της πρόβλημα η άμυνα, δέχεται με άνεση γκολ και από ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς.

Οι Γάλλοι στον αντίποδα βρίσκονται σε κακό φεγγάρι και στο πρωτάθλημα είναι δεδομένο πως θα παλέψουν για την παραμονή ωστόσο στην Ευρώπη έχουν δείξει τελείως διαφορετικό πρόσωπο, πετυχαίνοντας σπουδαία αποτελέσματα όπως την νίκη επί της Λίβερπουλ. Χαρακτηριστικό της είναι η καλή της λειτουργία στην επίθεση και στη δημιουργία.

Με αυτά κατά νου το αμφίτερμα στον διπλασιασμό αξίζει.

Μονό
22:00

Μπενφίκα – Τουλούζ

Goal/goal

2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending