Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Πέρσης ο Μίλος Ντέλετιτς

 

Υπογράφει στην Τράκτορ του Ιράν ο Σέρβος άσος των κυανέρυθρων

Όπως γράψαμε χθες, φήμες ήθελαν τον Μίλος Ντέλετιτς να αποχωρεί από την ομάδα του Βόλου, είναι αλήθεια σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πολύ περισσότερο στην δυσκολότερη στιγμή για την ομάδα, που παλεύει για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται, από την στιγμή που ο Μίλος Ντέλετιτς είναι μια ανάσα από την Τράκτορ του Ιράν!

Τα δημοσιεύματα που υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στην χώρα του Σέρβου μεσοεπιθετικού του Βόλου το επιβεβαιώνουν…

Σύμφωνα με αυτά, ο Ντέλετιτς θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αφού η συγκεκριμένη ομάδα τον απέκτησε καταβάλλοντας χρήματα στον Βόλο και έτσι θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα της πόλης μας.

Φεύγει με μεταγραφή δηλαδή…

Η Τράκτορ βρίσκεται στην 4η θέση της εκεί πρώτης κατηγορίας μόλις στο «-4» από την κορυφή και όπως μεταδίδεται σχετικά, ο Ντέλετιτς θα μεταβεί άμεσα στην πόλη Ταμπρίτζ που εδρεύει η συγκεκριμένη ομάδα, με σκοπό να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Εάν επιβεβαιωθούν οι σχετικές πληροφορίες ο 30χρονος θα αποτελέσει παρελθόν ύστερα από 1,5 και πλέον σεζόν στο Πανθεσσαλικό, όπου μετρά 56 εμφανίσεις, 10 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Σέρβος ήρθε στην Ελλάδα το 2016 για την ΑΕΛ, το 2019 μετακινήθηκε στην ΑΕΚ και πριν πάει στον Βόλο έπαιξε ακόμη σε Αστέρα ΤρίποληςΛαμία και Ανόρθωση.

Trending