Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στήριξη στην εμπειρία στο Μπουένος Άιρες! #Bilias1974

Προγνωστικά τένις

Επιστροφή στα προγνωστικά τένις για τον #Βilias1974 με επιλογή απο το ATP 250 του Μπουένος Άιρες στο 1.90.

Καλημέρα σε όλους. Καλά πήγαμε στο Super Βowl την εβδομάδα που μας πέρασε και για λεπτομέρειες δεν πετύχαμε το απόλυτο στις επιλογές μας. Επιστρέφουμε όμως στο βασικό αντικείμενο μας που δεν είναι άλλο από τα προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά τένις ATP Μπουένος Άιρες

Την εβδομάδα που διανύουμε διεξάγονται τρία τουρνουά σε επίπεδο ATP. Το indoor hard ATP 500 στο Ρότερνταμ, το outdoor hard ATP 250 στο Ντελρέι Μπιτς των ΗΠΑ και το ATP 250 στα χωμάτινα κορτ του Μπουένος Άιρες.

Με το τελευταίο θα ασχοληθούμε σήμερα και πιο συγκεκριμένα με τον αγώνα μεταξύ του Σέρβου Ντούσαν Λάγιοβιτς εναντίον του Αργεντίνου αριστερόχειρα Φακούντο Ντίαζ Ακόστα.

Οι συνθήκες στο Μπουένος Άιρες είναι από τις πιο αργές στο ATP Tour, δεδομένης της ζέστης που επικρατεί καθώς και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο τουρνουά διεξάγεται σε χαμηλό υψόμετρο δεν εξυπηρετεί το γρήγορο παιχνίδι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ευνοούνται τενίστες που μπορούν να παίξουν δυνατά ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες. Ένας τέτοιος είναι σίγουρα ο πολύπειρος Σέρβος όπως μας είχε δείξει και στην περσινή κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά στην Μπάνια Λούκα στο οποίο επικρατούσαν παρόμοιες συνθήκες.

Ο Ακόστα είναι μεν ανερχόμενος συν ότι θα έχει και την υποστήριξη των συμπατριωτών του αλλά δεν έχει την εμπειρία του Σέρβου ειδικά σε επίπεδο ATP τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια.

Αμφότεροι έφτασαν στα προημιτελικά με καλές νίκες αλλά σε αυτό το στάδιο του τουρνουά η στήριξη μας θα είναι υπέρ του «μπαρουτοκαπνισμένου» Σέρβου στο 1.90 του Pamestoixima.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Στήριξη στην εμπειρία στο Μπουένος Άιρες!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Στήριξη στην εμπειρία στο Μπουένος Άιρες!

Μόνο
18:30

Λάγιοβιτς – Ντίαζ Ακόστα

1

1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending