Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με όπλο την άμυνα ο Άρης #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker κάνει ποδαρικό στο ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας με προγνωστικά μπάσκετ από τον πρώτο ημιτελικό της βραδιάς.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μπήκαμε με το δεξί στο Κύπελλο Μπάσκετ ΟΠΑΠ, αφού ο Τάουνς μας πλήρωσε από το ημίχρονο. Απόψε επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ποντάροντας στην άμυνα του Καστρίτη.

Προγνωστικά μπάσκετ: Χαμηλό τέμπο για να έχει τύχη

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της ημέρας, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη. Οι μνήμες από το διπλό των Θεσσαλονικέων είναι φρέσκες, αφού δεν πέρασαν δυο εβδομάδες από τη σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ, που έσπασε το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Δεν περιμέναμε αυτό για να καταλάβουμε τη δουλειά που έχει κάνει ο Καστρίτης. Έχει φτιάξει μια ομάδα συμπαγή, που παίζει δυναμική άμυνα, στα όρια του φάουλ και φυσικά έχει βρει τον Βασίλη Τολιόπουλο στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Φτάνουν όλα αυτά για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό; Όχι, γιατί η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Μπορεί να μην παίζουν μπάσκετ τα μπάτζετ, όμως αυτό το ματς δίνει εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης και περιμένω από την ομάδα του Αταμάν να παρουσιαστεί πιο σοβαρή.

Στο στοιχηματικό δια ταύτα, έχω ξεχωρίσει ένα σημείο από την αγορά των πόντων. Ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει λιγότερους από 80 πόντους σε 5/6 τελευταία παιχνίδια. Είναι εμφανής η απουσία του Σλούκα στη δημιουργία. Βέβαια ο Έλληνας γκαρντ είναι διαθέσιμος, αλλά θεωρώ ότι θα προστατευτεί ενόψει τελικού. Επίσης, ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο να παίξει στα «κόκκινα» για ένα 40λεπτο, αφού ακολουθεί πιθανότατα μια μάχη με τον Ολυμπιακό. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσω και το γεγονός ότι ο Άρης θα προσπαθήσει να ρίξει το τέμπο και να κρατήσει χαμηλά το σκορ για να έχει τύχη στο ματς, τότε το όριο των 84,5 πόντων μου φαίνεται μεγάλο για τον Παναθηναϊκό.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
18:00

Παναθηναϊκός – Άρης

Παναθηναϊκός under 84,5

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending