Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι έντεκα γίγαντες του κατς #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λαμία ασχολείται ο #Fidel και καταλήγει σε ειδικό σημείο του 1.75.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επιστροφή στη δράση, μετά τα ψαγμένα προγνωστικά της Τετάρτης, εκεί όπου δεν περίμενα σε καμία περίπτωση πως ο Παναθηναϊκός θα επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ. Έγινε βέβαια, οι Πράσινοι επικράτησαν και πήραν προβάδισμα πρόκρισης. Πάμε στα σημερινά.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα υποδέχεται τη Λαμία, τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Στην Βόρεια Ελλάδα, ο Φατίχ Τερίμ ξεκούρασε κάποιους ποδοσφαιριστές (κυρίως στόπερ), παρότι η ομάδα του είχε απουσίες. Το αναφέρω διότι μόνο εύκολη δεν είναι η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου κυνηγάει το τρίποντο σε κάθε αγωνιστική. Έκοψε βαθμούς εκτός έδρας από τον Άρη, ενώ εντός έδρας κέρδισε τον Ολυμπιακό. Και γενικώς φέτος είναι ιδιαίτερα επιθετική, δημιουργεί και σκοράρει με συχνότητα. Εμένα με έχει πείσει με τις φετινές επιδόσεις της, γι’ αυτό άλλωστε είναι με το ένα βήμα στην εξάδα.

Βέβαια, ανέκαθεν έβαζε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Και έπαιζε σκληρά, εντός των ποδοσφαιρικών πλαισίων, αλλά σκληρά. Και οι παίκτες του Τερίμ δεν είναι… Άγιοι. Αυτό το over 4,5 κάρτες μου αρέσει και θα το κρατήσω.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
20:30

Παναθηναϊκός – Λαμία

Over 4,5 κάρτες

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending