Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ και φαβορί σε εξαιρετικές αποδόσεις #Bats

Ο #Bats επιστρέφει με έξι προτάσεις από Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.20.

Προγνωστικά με combo και μονές επιλογές περιλαμβάνει η στήλη του Σάββατου. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά: Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας

Ξεκίνημα με το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Λας Πάλμας για την 25η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε αγωνιστικό τέλμα με δύο σερί απώλειες στο πρωτάθλημα και τρεις σε όλες τις διοργανώσεις, πέφτοντας έτσι στην τέταρτη θέση. Επιτακτικής ανάγκης η επιστροφή στις νίκες, κι ίσως το σημερινό παιχνίδι να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία. Εντός έδρας οι «ροχιμπλάνκος» είναι η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος με απολογισμό 11-1-0 κι η ομάδα των Κανάριων Νήσων δύσκολα θα μπορέσει να την σταματήσει. Το combo 1 & over 1,5 πληρώνει 1.80 στη Novibet και αποτελεί την πρώτη μας επιλογή.

Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ

Μπαίνουμε στα γερμανικά με τη δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Ντόρτμουντ. Μια από τις αγαπημένες αντιπάλους της Ντόρτμουντ, καθώς η ήττα της με 2-0 στην «Φολκσβάγκεν Αρίνα» πέρσι ήταν η μοναδική στα τελευταία 17 μεταξύ τους ματς. Οι συγκυρίες είναι ιδανικές για να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική προϊστορία τους οι Βεστφαλοί, καθώς μπαίνουν στο συγκεκριμένο ματς με καλή ψυχολογία. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν απολογισμό 4-1-0 με γκολ 13-1 και έτσι επέστρεψαν στην τετράδα με στόχο να βρεθούν ακόμη ψηλότερα.

Αντιθέτως, οι «λύκοι» συνεχίζουν να ψάχνονται και με το 1-0 από την Ουνιόν στο Βερολίνο έφτασαν τα έξι σερί ματς χωρίς νίκη. Άγνωστο το πόση υπομονή ακόμα θα κάνει η διοίκηση με τον Κόβατς, καθώς η Βόλφσμπουργκ βυθίζεται συνεχώς στη βαθμολογία κι έχει φτάσει στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού. Αξίζει λοιπόν να πάρουμε το διπλό όταν προσφέρεται σε απόδοση 2.15 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Χόφενχαϊμ – Ουνιόν Βερολίνου

Μια από τις πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής στην Bundesliga είναι αυτή μεταξύ της Χόφενχαϊμ και της Ουνιόν Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι έχουν φτάσει τα επτά συναπτά ματς χωρίς νίκη, όμως διατηρούνται κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις χάρη στο εξαιρετικό τους ξεκίνημα. Αντίθετα η Ουνιόν σιγά-σιγά αρχίζει να ξεφεύγει από τον πάτο της βαθμολογίας, όμως δε δείχνει ικανή να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο σερί που θα τη φέρει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Δυνατότερο όπλο της Χόφενχαϊμ είναι η επίθεση και της Ουνιόν η άμυνα, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η συνάντηση. Πάντως η ομάδα του Ματαράτσο έχει πέντε σερί εντός έδρας ματς χωρίς ήττα (όλα συνδυαστικά με goal/goal), ενώ οι πρωτεουσιάνοι έχουν να κερδίσουν μακριά από το γήπεδό τους από την πρώτη αγωνιστική! Γι’ αυτό, στο 2.20 της Fonbet το combo 1Χ & goal/goal έχει οπωσδήποτε αξία.

Χάιντενχαϊμ – Λεβερκούζεν

Τα δύο μεγαλύτερα αήττητα σερί στην Bundesliga θα τεσταριστούν σήμερα, στο ματς της Χάιντενχαϊμ με τη Λεβερκούζεν. Η νεοφώτιστη ομάδα έχει φτάσει τα οκτώ συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα, όμως σήμερα αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν που εξακολουθεί στις 21 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί να αγνοεί την ήττα. Μάλιστα, προέρχεται από τη μεγαλύτερη νίκη της με το 3-0 επί της Μπάγερν, φτάνοντας έτσι στο +5 από τους Βαυαρούς.

Παρά τη μεγάλη διαφορά ποιότητας, ίσως το 1.35 να είναι πολύ χαμηλό για τη νίκη των φιλοξενούμενων. Η Χάιντενχαϊμ πάντως παρουσιάζει άνεση στο σκοράρισμα, βρίσκοντας δίχτυα σε εννιά από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της. Όσο δυνατή κι αν είναι η άμυνα της Λεβερκούζεν, δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχτεί γκολ. Καλό το 1.80 για το αμφίτερμα, αλλά θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα επιλέγοντας το goal/goal & over 2,5 στο 2.12 του Betshop.

Προγνωστικά: Φούλαμ – Άστον Βίλα

Ανοιχτό παιχνίδι αναμένουμε και στο Λονδίνο μεταξύ της Φούλαμ και της Άστον Βίλα. Αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο εντός έδρας η ομάδα του Σίλβα και συνήθως αυτό της βγαίνει. Το ίδιο ισχύει ανεξαρτήτως έδρας και για την Άστον Βίλα, που βρίσκεται όμως σε κακό φεγγάρι. Κάποιες σημαντικές απουσίες της έχουν κοστίσει, καθώς από εκεί που βρισκόταν δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή πλέον είναι 5η στη βαθμολογία. Χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη και μόνος τρόπος που ξέρει να τη διεκδικεί είναι με την επίθεση. Κι εδώ πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 1.87 του Betshop.

Λειψία – Γκλάντμπαχ

Κλείνουμε και πάλι με Γερμανία, και συγκεκριμένα με το Λειψία – Γκλάντμπαχ. Ισχυρό φαβορί η γηπεδούχος που μπορεί να ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, αλλά έδειξε πολύ θετικά σημάδια. Το 2-2 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ την άφησε στο -3 από την τετράδα, επομένως θα χρειαστεί οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες. Η Γκλάντμπαχ από την πλευρά της ζορίζεται επιθετικά τον τελευταίο καιρό και προσπαθεί μέσω της άμυνας να παίρνει τα αποτελέσματα. Ωστόσο είναι αρκετά αδύναμη σε αυτό τον τομέα, και γι’ αυτό μακροπρόθεσμα αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δεν την ευνοεί. Θα δεχτεί μεγάλη πίεση στη «Ρεντ Μπουλ Αρένα», και δύσκολα θα αντέξει όπως άντεξε στο Λεβερκούζεν. Επιλογή μας ο άσος συνδυαστικά με το over 2,5 στο 1.80 της Novibet.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending