Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά μπάσκετ: Αδικαιολόγητα outsider #Dogass

Προγνωστικά μπάσκετ: Κλείνει την εβδομάδα του ο #Dogass με επιλογές από το final 4 του BBL Pokal.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του koubanezos.gr! Επιστρέφει το Final 4 της BBL, το γνωστό BBL Pokal το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο «Audi Dome» του Μονάχου (έδρα της Μπάγερν). Πάμε να δούμε τους τέσσερις μονομάχους.

BBL Pokal: Μπάμπεργκ – Μπάγερν Μονάχου

Αδικαιολόγητα outsider στο 6.50

Αδικαιολόγητα outsider στο 6.50

 

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, η τυπικά γηπεδούχος Μπάμπεργκ αντιμετωπίζει την Μπάγερν.

Η ομάδα του Άρνε Βόλτμαν για να φτάσει στο Final 4 πέρασε κατά σειρά τους Άρτλαντ Ντράγκονς, Αμβούργο Τάουερς και Ράστα Βέχτα. Το εκπληκτικό στην υπόθεση είναι ότι έβγαλε ισάριθμα διπλά. Στην BBL βρίσκεται στη 12η θέση και δενπροβλέπεται να κάνει το κάτι παραπάνω.

Από την άλλη η, οικοδέσποινα του Final 4 για το BBL Pokal, Μπάγερν πέρασε κατά σειρά τις Όλντενμπουργκ και Βόννη. Στη BBL βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά την προ τριημέρου μεγάλη ανατροπή απέναντι στους Νάινερς του Κέμνιτζ.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί φέτος, με την Μπάγερν να κερδίζει πολύ εύκολα με 91-69. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπούκερ.

Άλμπα Βερολίνου – Ουλμ

Αδικαιολόγητα outsider στο 6.50 Αδικαιολόγητα outsider στο 6.50

Στο δεύτερο ημιτελικό του BBL Pokal, η Άλμπα υποδέχεται την Ουλμ. Οι τυπικά γηπεδούχοι για να φτάσουν στο Final 4 πέρασαν κατά σειρά τους Μπραουνσβάιγκ και Μιττελντόιτσερ. Στην BBL βρίσκεται στη 3η θέση.

Από την άλλη η, πρωταθλήτρια της BBL, Ουλμ πέρασε κατά σειρά τις Βούρτζμπουργκ και Κέμνιτζ. Στη BBL βρίσκεται στην 5η θέση μαζί με τη Ράστα Βέχτα.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί φέτος άλλες δύο φορές και να έχουν από μία νίκη( Η Άλμπα κερδίσε πολύ εύκολα με 98-88 και η Ουλμ ανταπέδωσε με 100-88.

Εκτιμήσεις: Όσον αφορά τους ημιτελικούς υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί. Η Μπάγερν έχει αποδείξει ότι την Μπάμπεργκ μπορεί να την κερδίσει πολύ εύκολα. Από την άλλη, στο δεύτερο ημιτελικό θεωρώ πως δεν υπάρχει χώρος για έκπληξη. Η Ουλμ είναι ομάδα που χτίστηκε φέτος με βλέψεις αλλά, η Άλμπα έχει εμπειρίες από υψηλότερο επίπεδο και δείχνει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ακόμη, η Μπάγερν σε περίπτωση που προκριθεί δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Άλμπα. Φέτος Άλμπα και Μπάγερν έχουν συναντηθεί δύο φορές σε Euroleague και BBL με την Μπάγερν να κερδίζει δύσκολα την πρώτη αναμέτρηση με 80-68 και στη δεύτερη να κερδίζει εκ νέου με 82-65. Απλά η Άλμπα θα κατέβει υπερπλήρεις ,για πρώτη φορά φέτος και θεωρώ πως θα πάρει εκδίκηση. Συνοψίζοντας στα προγνωστικά μπάσκετ για το BBL Pokal, θα πάμε με την κατάκτηση της διοργάνωσης από την Άλμπα στο αδικαιολόγητο εξαμισάρι και με ειδικά παικτών από τις δύο αναμετρήσεις.

Περισσότερα

Click to comment

Trending