Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε Αγγλία και Ηράκλειο μέχρι 2.30 #Makrakis

Τρελή πρόταση για Μορόν από ομάδα της Big4!

Προγνωστικά με έμφαση στην Αγγλία από τον #Makrakis. Επιλογές επίσης από Περιστέρι.

Καλημέρα σε όλους. Μετά το 2/2 στην στήλη της Κυριακής, επιστρέφω για προγνωστικά με πέντε επιλογές από πέντε παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Φαβόρι και γκολ στην Αγγλία

Ξεκίνημα με Αγγλία και την League One, όπου θα δούμε τρία παιχνίδια. Στο πρώτο, η Μπόλτον υποδέχεται την Τσάρλτον. Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην Τρίτη θέση έχοντας το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία με 11 νίκες στα 16 φετινά παιχνίδια. Στο ακριβώς αντίθετο μέρος της βαθμολογίας η φιλοξενούμενοι που βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από ζώνη υποβιβασμού, αλλά με τρία παιχνίδια παραπάνω.  Έχουν να νικήσουν από τις 28 Νοεμβρίου. Ευκαιρία για την Μπόλτον να κάνει σερί νικών και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην απευθείας άνοδο. Ο άσος μαζί με το under 4,5 στο 2.05 της Novibet.

Συνέχεια στα προγνωστικά με το παιχνίδι της Λέιτον Όριεντ με την Μπέρτον. Αήττητοι στην έδρα τους το 2024 οι γηπεδούχοι με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Μπέρτον δείχνει να ανεβάζει στροφές και φαίνεται πως θα παραμείνει στην κατηγορία. Εκτός έδρας ωστόσο, δυσκολεύεται και δεν την βοηθάει και η επίθεσή της. Θα πάρω τον άσο μαζί με under 3,5 στο 2.17 της Novibet.

Θα κλείσουμε από Αγγλία με ένα τελευταίο παιχνίδι. Γουίκομπ εναντίον Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Δύο ομάδες με ξεχωριστούς στόχους, αλλά εξίσου απελευθερωμένες επιθέσεις το νέο έτος. Στα 9/10 του 2024 η Γουίκομπ έχει Goal/goal και αντίστοιχα 8/10 για την Όξφορντ. Εγώ θα προσθέσω ένα γκολ και θα πάρω το over 2,5 στο 1.95 στην BET 365.

Προγνωστικά: Μονόπλευρο ενδιαφέρον

Θα συνεχίσουμε στην Ελλάδα και την Stoiximan Super League και το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Άρη. Τους θεσσαλονικείς τους ενδιαφέρει μόνο το κύπελλο, αφού δεν υπάρχει διέξοδος στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα. Αυτό φαίνεται και στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είναι βαθμολογικά «άνετοι». Δεν θα μπουν εξάδα, αλλά δεν θα κινδυνεύσουν κιόλας. Αδιάφορη δεν λες την ομάδα του Ίλιτς πάντως, αφού θέλει να «ρεφάρει» τις τέσσερις σερί ήττες. Θα πάρω το 1Χ μαζί με το under 3,5 στο 2.05 του Pamestoxima.gr

 

Combo
17:00

Μπόλτον – Τσάρλτον

1 & under 4,5

2.02
BET: 30 units
Combo
17:00

Λέιτον Όριεντ – Μπέρτον

1 & under 3,5

2.17
BET: 20 units
Μονό
17:00

Γουίκομπ – Όξφορντ Γιουνάιτεντ

Over 2,5

1.95
BET: 20 units
Combo
20:30

Ατρόμητος – Άρης

1Χ & under 3,5

2.05
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending