Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με την ΑΕΚ για το 1.90 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Κηφισιά για την Stoiximan Super League ασχολείται ο #Fidel.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ακόμη μία στήλη με ψαγμένα προγνωστικά γι’ αυτήν την εβδομάδα, νιώθω ότι βρίσκω τον εαυτό μου και την όρεξή μου ξανά. Βέβαια, άνοιξαν και τα γήπεδα εκ νέου, κάτι που φέρνει ξανά ζωντάνια σε κάποιες εξέδρες της Stoiximan Super League. Μία περίπτωση από αυτές είναι η ΑΕΚ, καθώς όποιας ομάδας φίλαθλος και να είσαι, κατανοείς πως το εν λόγω γήπεδο έχει παλμό.

Η ΑΕΚ σήμερα υποδέχεται την Κηφισιά. Της το κρατάει μανιάτικο το εκτός έδρας 1-1 στον πρώτο γύρο, σε παιχνίδι που προηγήθηκε και δέχθηκε την ισοφάριση αργά, ενώ φώναζε τότε και για ένα πέναλτι. Ήταν ή όχι πέναλτι δεν θα το σχολιάσω, ποτέ δεν το έκανα άλλωστε. Ας δώσουν ότι θέλουν, αρκεί εμείς να πηγαίνουμε ταμείο. Εμένα παίδες αυτό με ενδιαφέρει.

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες διαφορές σε όλες τις γραμμές. Η ΑΕΚ σκοράρει γενικά, στον Αστέρα Τρίπολης έριξε τέσσερα γκολ. Και συν τοις άλλοις, μπαίνει δυνατά στο γήπεδο. Κρατάω τον άσο από ημίχρονο σε συνδυασμό με το over 2,5.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:00

ΑΕΚ – Κηφισιά

1 ημίχ. / 1 τελ. & over 2,5

1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending