Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Do or… die

 

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (15:30) κερδίζει και “ανασαίνει”

Παιχνίδι επιβίωσης στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (15:30, Cosmote Sport 1), αναζητώντας μόνο τη νίκη, με την οποία θα πάρει βαθιά ανάσα στην “μάχη” για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία!!

Μην ξεχνάμε ότι οι κυανέρυθροι της πόλης μας, μπορούν να χάσουν στα δικαστήρια τον βαθμό που παλικαρίσια απέσπασαν στην Καισαριανή από την Κηφισιά, αγωνιζόμενοι με παίκτη λιγότερο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης…

Σε σαφώς πιο δύσκολη θέση οι Γιαννιώτες βέβαια που είναι στον πάτο της βαθμολογίας με 13 πόντους, έχοντας στην 13η θέση την Κηφισιά με 16 βαθμούς και στην 12η που εξασφαλίζει την σωτηρία την ομάδα της πόλης μας, με 17 πόντους την στιγμή που μιλάμε…

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1 στους «Ζωσιμάδες».

Αρχικά, στο στρατόπεδο των γηπεδούχων η εβδομάδα κύλησε με εξωαγωνιστικά ζητήματα αφού ορατό είναι το ενδεχόμενο όπως ήδη τονίσαμε, να χάσουν στα δικαστήρια το ισόπαλο ματς με την Κηφισιά (0-0) μετά το βίντεο, στο οποίο εμφανίζουν τον Αχιλλέα Μπέο να κάνει ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι, φωνάζοντας τη λέξη λέξη «μαϊμού», που φυσικά δεν είχε αποδέκτη το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή, αλλά την ενέργειά του!

Έκφραση που έχει χρησιμοποιηθεί χιλιάδες φορές από πολλούς ανθρώπους, θέλοντας να παρομοιάσουν μία κάλπικη απόφαση ή ενέργεια.

Τέλος πάντων, ο Βόλος (και ο Αχιλλέας Μπέος) την ερχόμενη Πέμπτη θα κληθεί να αποδείξει ότι… δεν είναι ελέφαντας!

Παράλληλα, από τους κυανέρυθρους αποχώρησε όπως είναι γνωστό, ο Δημήτρης Μεταξάς που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φινλανδία, όπως και ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ιρανική Τράκτορ. Η αποστολή του Βόλου για το σημερινό ματς δεν έγινε γνωστή.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα καίγεται για βαθμούς και υπάρχει μεγάλο «πρέπει» για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς στη σημερινή αναμέτρηση.

Η ομάδα των Ιωαννίνων την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε στοπ στο σερί με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, παίρνοντας πολύτιμο πόντο στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Άρη με 0-0.

Στο σημερινό ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τερματοφύλακα Αθανασίου που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αντίχειρα, όπως και οι γνωστοί Γκάρο, Πανάγου, Μίνα, Ναούμης, Μπεγκάλα, Κύρκος.

Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους: Νάγκι, Βρακά, Σούλη, Μπακαδήμα, Μπάλαν, Κόντε, Ντεμίρ, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιο, Κιάκο, Λεό, Λιάσο, Παμλίδη, Παντελάκη, Ριένστρα, Ροζάλες, Ροσέρο, Σόρια, Τσαούση, Τούτου, Τζίμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς – Άλχο, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Μύγας – Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος – Ντε Καμπς, Κόμπα, Ασεχνούν – Γκαρσία.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι – Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσμπε, Λιάσος – Ριένστρα, Τσίνο – Τούτου, Ροσέρο, Παμλίδης – Κόντε.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Δημητριάδης, Κωστάρας
VAR: Τσακαλίδης, Φωτόπουλος
Τέταρτος: Τσιμεντερίδης

Trending