Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατακλυσμός τερμάτων έως 4.05 #Bats

Δυάδα, μονές επιλογές αλλά και ειδικό περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του #Bats.

Αγγλία και Γερμανία κυριαρχούν στα προγνωστικά μας για αυτή την Κυριακή, ενώ υπάρχει και μια μικρή δόση από την ισπανική La Liga.

Προγνωστικά: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον

Για τρίτη φορά στην σεζόν και δεύτερη στο «Μπράμαλ Λέιν», η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Μπράιτον. Στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους είχαμε μια ισοπαλία (1-1) για τον πρώτο γύρο, και τη νίκη των «γλάρων» σε αυτό το γήπεδο με 5-2 για το FA Cup. Αμφότερες παρουσιάζουν θέματα αμυντικά, με την Μπράιτον να έχει δεχτεί γκολ σε έντεκα από τα δώδεκα εκτός έδρας παιχνίδια της για την Premier League. Η Σέφιλντ από την πλευρά της έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, όμως τουλάχιστον δείχνει βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι με τον Γουάιλντερ. Πάμε με το goal/goal στο 1.65 της Fonbet, ανοίγοντας έτσι τη δυάδα μας.

Λούτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Και το άλλο ματς της ημέρας στην Premier League, μεταξύ της Λούτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενδείκνυται για ποντάρισμα στα γκολ. Δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή φόρμα και οφείλουν τα θετικά τους αποτελέσματα στην επιθετική τους βελτίωση. Η Λούτον κοιτάζει στα μάτια τους μεγάλους όταν παίζει στην έδρα της και παίζει στα ίσια, κάτι που οδηγεί σε παιχνίδια με υψηλό σκορ. Κι εδώ θα πάρουμε το αμφίτερμα στο 1.55 της Fonbet, με τη δυάδα να φτάνει συνολικά το 2.56.

Επίσης, θα ρίξουμε και μια ζαριά στο να κάνει περισσότερες τελικές η Λούτον ως μονή επιλογή. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δέχονται σχεδόν 18 τελικές κατά μέσο όρο μακριά από το γήπεδό τους στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας λιγότερες από 13, την στιγμή που η Λούτον δέχεται 0,4 προσπάθειες παραπάνω από όσες δημιουργεί εντός έδρας. Σε απόδοση 4.05 όπως το βρίσκουμε στη Novibet, είναι ένα σημείο που δε γίνεται να αγνοήσουμε.

Προγνωστικά: Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναμετρώνται σε μια κρίσιμη μάχη για την 6η θέση. Η γηπεδούχος έφτασε τις τρεις σερί ήττες με αποτέλεσμα να πέσει στην όγδοη θέση και πλέον «καίγεται» για το τρίποντο. Εντός έδρας είναι καλή ομάδα πάντως, αλλά με το ντεφορμάρισμα που περνά δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Ιδιαίτερα κόντρα σε μια Άιντραχτ που γενικά δεν είναι κι η πιο σταθερή ομάδα.

Είναι να απορεί κανείς πώς ακόμα βρίσκεται στην εξάδα με τα αποτελέσματα που φέρνει, ενώ και στο 2-2 στην έδρα της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ για το Conference League (ενώ προηγούνταν με 2-0 στο δεκάλεπτο) έδειξε πως εκτός έδρας χάνει τη δυναμική της. Δεν είναι από τα ματς που θα… χορτάσουμε μπάλα, όμως από ένα γκολ μπορούν να βρουν κι οι δύο. Στο 1.80 της Bet365 το goal/goal μπαίνει στις επιλογές μας.

Μπόχουμ – Μπάγερν

Μπορεί να βάλει στο Μπόχουμ ένα τέλος στο αρνητικό της σερί η Μπάγερν; Μετά το ταπεινωτικό 3-0 από τη Λεβερκούζεν, που έφερε στο -5 από την κορυφή τους Βαυαρούς, ακολούθησε η ήττα με 1-0 από τη Λάτσιο για τους «16» του Champions League. Το κλίμα έχει στραβώσει στο Μόναχο κι ο Τούχελ βρίσκεται υπό πίεση, με τον Μίλερ πάντως να βγαίνει μπροστά και να αναλαμβάνει την ευθύνη εκ μέρους των παικτών.

Αναπόφευκτα αυτή η απογοητευτική επιθετική εικόνα της Μπάγερν θα αλλάξει με την ποιότητα που διαθέτει και το σημερινό ματς ίσως αποτελέσει ευκαιρία για αντίδραση. Η Μπόχουμ είναι καλή ομάδα, ειδικά εντός έδρας, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει έρμαιο των ορέξεων της Μπάγερν. Πάμε με το over 3,5 στο 2.04 της Novibet.

Προγνωστικά: Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ

Κλείνουμε με La Liga από τις Βαλεαρίδες Νήσους, και την αναμέτρηση Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ. Η Σοσιεδάδ περνά την χειρότερη φάση της στην σεζόν, φτάνοντας τα πέντε σερί ματς χωρίς νίκη. Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχει καταφέρει καν να βρει δίχτυα σε αυτό το διάστημα, χάνοντας τα δύο τελευταία ματς από Οσασούνα (0-1) και Παρί Σεν Ζερμέν (2-0).

Αντίθετα, η γηπεδούχος έχει ξεπεράσει το κακό ξεκίνημά της και σιγά-σιγά απομακρύνεται από την ζώνη του υποβιβασμού. Είναι ζόρικη αντίπαλος στην έδρα της, παίζει πιο ελεύθερα και σήμερα θα ψάξει το τρίποντο. Η λογική λέει πως θα έχουμε  χαμηλό σκορ, κάτι παραπλήσιο με το 0-0 μεταξύ τους για το κύπελλο. Ωστόσο, οι αποδόσεις είναι υπερβολικά υψηλές στο over, όποιο όριο κι αν κοιτάξει κανείς. Κάποια στιγμή οι Βάσκοι θα αντιδράσουν και θα σκοράρουν, με την εικόνα τους στο Παρίσι να δείχνει πως μάλλον ήρθε η ώρα. Με αποτέλεσμα δεν μπλέκουμε, αλλά θα πάρουμε το over 1,5 στο 1.75 της Betsson.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending