Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δευτεριάτικα… ελληνικά έως 1.95 #Blackbird

Σε δύο αναμετρήσεις της Stoiximan Super League επικεντρώνεται στα σημερινά του προγνωστικά ο #Blackbird με αποδόσεις έως 1.95.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, η Δευτέρα έχει το δικό της ενδιαφέρον με δύο αναμετρήσεις στη Stoximan Super League, οι οποίες κέντρισαν το ενδιαφέρον μου στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Αίμα και άμμος στο Ηράκλειο

Πρώτη αναμέτρηση στο Ηράκλειο, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με νέο προπονητή και πάλι, αφού μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Μελ αποτελεί παρελθόν και την θέση του ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας. Πέντε σερί ήττες για τους γηπεδούχους σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να πάρουν μια σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Την ήττα με 0-3 στην έδρα του γνώρισε ο Πανσερραϊκός, από τον Παναθηναϊκό. Ομολογουμένως από τις άσχημες εμφανίσεις για το σύνολο του Γκαρσία. Ωστόσο έως τώρα, τα δεδομένα δείχνουν πως δεν θα κινδυνέψει καθώς έχει μια καλή διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Με νέα παρουσία στον πάγκο ο ΟΦΗ, θέλει να κάνει μια νέα αρχή και να ξεφύγει από τον κίνδυνο. Πιστεύω πως θα δεν θα ηττηθούν σήμερα οι γηπεδούχοι. Θα ποντάρω στο 1Χ συνδυαστικά με το under 3,5 σε απόδοση 1.72 στη Stoiximan.

Οι μεν για εξάδα, οι δε για παραμονή

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Σημαντική αναμέτρηση με δύο ομάδες ενδιαφερόμενες, με διαφορετικούς στόχους όμως. Ο Αστέρας στο ντέρμπι της εξάδας με την Λαμία την περασμένη αγωνιστική προηγήθηκε, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και βρίσκονται προσωρινά μπροστά με πέντε βαθμούς. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα βεβαίως με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, μετά το πέρας της σημερινής.

Ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και την μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία. Σημαντικό να πάρει κάτι σήμερα απέναντι στον Αστέρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 0-1 από τον Άρη στον ημιτελικό και από ότι φαίνεται περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Τα ρέστα τους αμφότερες οι δύο ομάδες, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα, θα πάρουν την νίκη. Στο 1.95 βρίσκουμε την νίκη του Αστέρα.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending