Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νέα εβδομάδα, νέες ευκαιρίες! #Bilias1974

Προγνωστικά τένις

Τρία τουρνουά ATP αυτή την εβδομάδα και ο #bilias1974 έχει επιλογές στα προγνωστικά τένις μέχρι και στο 3.00!

Καλημέρα σε όλους. Άστοχη αποδείχτηκε η επιλογή μας στο προχθεσινά προγνωστικά τένις, μιας και ο Ντίαζ Ακόστα νίκησε εύκολα τον Λάγιοβιτς δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που επιβεβαίωσε με την πορεία του (την στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο) ως τον τελικό του τουρνουά!

Προγνωστικά τένις

Συνεχίζουμε στα προγνωστικά τένις με επιλογές από τα τουρνουά αυτής της εβδομάδας. Βάσει προγράμματος έχουμε τρία τουρνουά, δύο εκ των οποίων είναι σε outdoor hard (ATP 250 σε Ντόχα και Λος Κάμπος) και το ATP 500 στα χωμάτινα κορτς του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Θα ξεκινήσουμε τις επιλογές μας από το Λος Κάμπος όπου ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο του εκεί. Ο Έλληνας τενίστας δεν ξεκίνησε ιδανικά την χρονιά έχοντας μέτρια παρουσία και στο United Cup και στο Αυστραλιανό Όπεν κάτι από αυτήν την εβδομάδα τον οδήγησε για πρώτη φορά μετά από πέντε σχεδόν χρόνια εκτός τοπ10!

Παρόλα αυτά αγωνίζεται σε ένα τουρνουά που του αρέσουν οι συνθήκες και έχει και την συμπάθεια του κοινού όπως είδαμε στην περσινή του συμμετοχή. Επίσης η κλήρωση του δείχνει ευνοϊκή τουλάχιστον έως τον τελικό καθώς θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο (πρώτος bye) έναν εκ των Πατσέκο Μέντες (ντόπιος με wild card) και Βούκιτς που είναι σε κακή κατάσταση, ενώ στον τρίτο γύρο λογικά θα βρει τον Σέρβο Κετσμάνοβιτς. Ο αντίπαλος του στα ημιτελικά αναμένεται να είναι ο σαφέστατα ντεφορμέ Κάσπερ Ρούντ που είναι στα μέτρα του Στέφανου ειδικά στην σκληρή επιφάνεια.

Θα επιλέξουμε λοιπόν το να φτάσει ο Τσιτσιπάς στον τελικό σε απόδοση τριπλασιασμού όπως την βρίσκουμε στη Stoiximan.

Για τη δεύτερή μας επιλογή θα κατευθυνθούμε στην Ντόχα του Κατάρ και στον αγώνα του Κινέζου Ζάνγκ εναντίον του Ιταλού Μουσέτι. Μέτριο ξεκίνημα στη χρονιά και για τους δύο, με αρνητικό πρόσημο σε νίκες-ήττες στους αγώνες που έχουν δώσει έως τώρα (4/5 αμφότεροι). Θα επιλέξουμε όμως να στηρίξουμε τον Ζάνγκ που έχει δείξει καλύτερα στοιχεία σε αγώνες outdoor hard σε σχέση με τον Μουσέτι στην μέχρι τώρα καριέρα τους. Στοιχηματικά οι εταιρίες τον θεωρούν αουτσάιντερ οπότε θα μας δώσει την άνεση να του δώσουμε και handicap +2.5 games στην αποδεκτή απόδοση του 1.75 όπως την βρίσκουμε στην Fonbet.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Νέα εβδομάδα, νέες ευκαιρίες!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Νέα εβδομάδα, νέες ευκαιρίες!

Μακροχρόνιο

ATP – Λος Κάμπος

Τσιτσιπάς να φτάσει στον τελικό

3.00
BET: 10 units
Μονό
15:00

Ζάνγκ – Μουσέτι

1 (+2,5 games)

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending