Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαφορά ταλέντου στο Ρίο! #Bilias1974

Προγνωστικά τένις

Επιλογή με αξία απο το ATP 500 στο Ρίο έχει ο #Bilias1974 στα σημερινά προγνωστικά τένις, με απόδοση στο 1.83.

Καλημέρα σε όλους. Καλά ξεκίνησε η εβδομάδα μας με την πολύ άνετη νίκη του Ζανγκ επί του Μουσέτι, μετανιώνοντας για την επιλογή του χάντικαπ των 2,5 games υπέρ του στο 1.75, παρά την καθαρή νίκη του που έφτασε έως 2.30! Προχωράμε σήμερα με προγνωστικά τένις που έχουν αξία.

Προγνωστικά τένις ATP 500

Στο ATP 500 του Ρίο έχουμε το μεσημέρι της Τρίτης τον αγώνα μεταξύ του Γάλλου Άρθουρ Φις και του Βραζιλιάνου Ζοάο Φονσέκα. Αμφότεροι ταλαντούχοι τενίστες σίγουρα αλλά ο 19χρονος Γάλλος έχει αρχίσει ήδη να δείχνει το μεγάλο του ταλέντο όπως αποδεικνύεται από την περσινή του πορεία κυρίως και τον πρώτο ATP τίτλο που κατέκτησε στα χωμάτινα κορτς της Λιόν. Ο 17χρονος Βραζιλιάνος Φονσέκα είναι σαφέστατα πιο άπειρος σε αυτό το επίπεδο και συμμετέχει στο τουρνουά με wild card, όντας ακόμα χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη (νο655).

Ο Φονσέκα έρχεται στο τουρνουά έχοντας τρεις νίκες και τρεις ήττες φέτος στη χωμάτινη επιφάνεια, με όλους τους αγώνες να είναι στο χαμηλότερο Challenger επίπεδο ενώ ο Φις παίζει το δεύτερό του αγώνα σε χώμα φέτος, μετά την ήττα του από τον έμπειρο Λάγιοβιτς στο Μπουένος Άιρες την περασμένη εβδομάδα.

Η λογική λέει ότι θα επικρατήσει ο Φις χωρίς να χρειαστεί τρίτο σετ, οπότε θα προτείνουμε την επιλογή του να νικήσει σε under 23,5 games και σε απόδοση 1.83 όπως την βρίσκουμε στη Fonbet.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Διαφορά ταλέντου στο Ρίο!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Διαφορά ταλέντου στο Ρίο!

Combo
15:00

Φις – Φονσέκα

1 & under 23,5 games

1.83
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending