Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλασιάζει με στυλ ο Τσόλο #Jimandrez

προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από το Champions League και την αναμέτρηση της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε με Champions League και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης να δεσπόζει στα προγνωστικά. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Διπλασιάζει η κόντρα του φαβορί

Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης, αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικές χρονιές φέτος και άλλους στόχους. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση καθώς στο πρωτάθλημα πετούν φωτιές, ενώ η εικόνα τους πείθει ιδιαίτερα. Ομάδα που έχει αλλάξει DNA έχοντας αφήσει πίσω της το μονότονο τόνο και παίζει στα κόκκινα, ενώ έχει βρει σταθερότητα στον ρυθμό της.

Δεν ισχύει το ίδιο για το σύνολο του Σιμεόνε, που στην Ευρώπη πλέον ρίχνει το βάρος καθώς απέτυχε ξανά να μπει στο title race και γενικότερα δεν δείχνει συνέπεια. Παρόλα αυτά έχει αλλαγμένη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, παίζει αρκετά ψηλά σε σχέση με παλαιότερα και αφήνει το αμυντικό και άναρχο στυλ παιχνιδιού της για κάτι πιο αλέγρο και δημιουργικό.

Το ματς αυτό έχει σωστό φαβορί ωστόσο η εικόνα της Ίντερ στα ευρωπαϊκά ματς δεν ήταν αυτή που έπρεπε και η Ατλέτικο αναμένεται να ανεβάσει απόδοση, οπότε η διπλή ευκαιρία των Ισπανών σε αποδόσεις διπλασιασμού, με καλύπτει. Παράλληλα μπορούμε να επιλέξουμε και την πρόκριση της ομάδας του Τσόλο αφού σε τέτοια απόδοση αξίζει.

Μονό
22:00

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Χ2

2.05
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
22:00

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρόκριση Ατλέτικο Μαδρίτης

2.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending