Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σουτάρουν και σκοράρουν για το 2.32 #Bats

προγνωστικά

Μονό, ειδικό και δυάδα έχει σήμερα ο #Bats σε Premier League και Champions League.

Τρεις επιλογές άνω του διπλασιασμού για τα προγνωστικά της Τρίτης με ποντάρισμα σε γκολ αλλά και τελικές προσπάθειες.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ

Στον απόηχο της γκέλας με την Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι δίνει απόψε τον εξ αναβολής αγώνα της κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League. Το 1-1 με τους «μπλε» οδήγησε την ομάδα του Γκουαρδιόλα στο να χάσει το πλεονέκτημα έναντι της Λίβερπουλ για την πρωτιά, και στην καλύτερη (δηλαδή με νίκη απόψε) θα είναι στο -1 από την κορυφή. Αυτό οφείλεται και στην ήττα της σημερινής της αντιπάλου με 4-1 από τη Λίβερπουλ εντός έδρας. Γενικώς η ομάδα του Φρανκ φέτος έχει πάρει την κατρακύλα και κυρίως δεν καταφέρνει να παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στους μεγάλους αντιπάλους.

Ασφαλώς και αναμένουμε ένα ξέσπασμα από τους «πολίτες», οι οποίοι πέρα από το τρίποντο καλούνται να φτιάξουν και τη διαφορά τερμάτων τους. Αυτή την στιγμή βρίσκονται στο +31, ενώ η Λίβερπουλ είναι στο +35 και η Άρσεναλ στο +36. Παράλληλα όμως βγάζουν και θέματα στην άμυνα, έχοντας κρατήσει το μηδέν μόλις σε έξι από τα 24 ματς τους στο πρωτάθλημα. Οδηγούμαστε λοιπόν στο over 3,5 με απόδοση 2.04 στη WinMasters. Θα πάρουμε όμως και τις 19+ τελικές των γηπεδούχων στο 2.00 της Novibet. Η Σίτι καταγράφει 16 τελικές ανά ματς στην έδρα της για το πρωτάθλημα, όμως σήμερα πιθανώς δε θα επαναπαυτεί ακόμα κι αν καθαρίσει από νωρίς το ματς.

Αναμενόμενο σκοράρισμα στο Champions League

Έχουμε και Champions League βέβαια απόψε, με δύο ακόμη αναμετρήσεις για τη φάση των «16». Πρώτα θα δούμε το Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ, που είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια. Οι Ολλανδοί κάνουν απίστευτα πράγματα στο πρωτάθλημα όμως τα «αστέρια» είναι άλλη υπόθεση. Πάντως και στον όμιλό τους, αν εξαιρέσουμε το 4-0 από την Άρσεναλ στην πρεμιέρα, τα πήγαν πολύ καλά. Σκοράρουν με τεράστια άνεση και το ίδιο περιμένουμε να κάνουν κι απόψε. Ακόμα κι αν η άμυνα της Ντόρτμουντ τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πιο σφιχτή. Πάντως οι Βεστφαλοί δεν χάνουν μέσα στο 2024 και σκοράρουν κατά ριπάς, με την επιστροφή του Σάντσο να τους δίνει έξτρα δύναμη επιθετικά. Για να μην το κουράζουμε άλλο, πρώτη επιλογή της δυάδας το αμφίτερμα στο «Φίλιπ Στάντιον» με απόδοση 1.56 στη WinMasters.

Την ίδια ώρα η Ίντερ υποδέχεται στο «Μεάτσα» την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εδώ μιλάμε ίσως για το δυνατότερο ζευγάρι, με δύο ομάδες που έχουν τα φόντα να φτάσουν μακριά στο Champions League. Δυνατό φαβορί απόψε η Ίντερ λόγω έδρας αλλά και φόρμας, καθώς παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μετρά οκτώ σερί νίκες. Το πρωτάθλημα σχεδόν το έχει εξασφαλίσει, οπότε της δίνεται η δυνατότητα να στοχεύσει σε μια πορεία αντίστοιχη της περσινής. Θα κοιτάξει να πάρει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης από σήμερα, ενώ αντίθετα η Ατλέτικο έχει ως στόχο να αποσπάσει ένα αποτέλεσμα ικανό να της δίνει ελπίδα για τη ρεβάνς. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το εξής στατιστικό: 9/10 τελευταία ματς της Ίντερ και 10/12 τελευταία της Ατλέτικο είχαν τουλάχιστον ένα γκολ στο ημίχρονο. Ειδικά οι «νερατζούρι» σκοράρουν ακατάπαυστα στο πρώτο 45λεπτο, και πολλές φορές πριν καν την συμπλήρωση των πρώτων 20 λεπτών. Το over 0,5 ημιχρόνου δίνεται στο 1.49 από τη WinMasters, κι έτσι η δυάδα φτάνει συνολικά το 2.32.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
21:30

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ

Over 3,5

2.04
BET: 31 units
Ειδικό
21:30

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ

Μάντσεστερ Σίτι 19+ προσπάθειες για γκολ

2.00
BET: 31 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
22:00

Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ

Goal/goal

1.56
22:00

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Over 0,5 ημίχρονο

1.49
BET: 28 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending