Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σούπερ διπλασιασμός στη Λαμία #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Λαμία – ΑΕΚ ασχολείται ο #Fidel καταλήγοντας σε έναν σούπερ διπλασιασμό!

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ήρθε επιτέλους το Σαββατοκύριακο για να ασχοληθούν τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης με την αγαπημένη Stoiximan Super League, η οποία πάντοτε μας φέρνει περισσότερη έμπνευση και κατ’ επέκταση περισσότερα ταμεία.

Για τη σημερινή στήλη κουβανέζοι και κουβανέζες μου κράτησα ένα σημείο από την αναμέτρηση της Λαμίας απέναντι στην ΑΕΚ. Παιχνίδι με ευδιάκριτο φαβορί, ενώ οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν και δίχως το σούπερ όπλο τους, τον επιθετικό Καρλίτος, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει απέναντι στην Ένωση.

Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Αλμέιδα, κέρδισε στο ρελαντί την Κηφισιά και πάτησε κορυφή, καθώς ο Παναθηναϊκός γκέλαρε (απέναντι στη Λαμία) και ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (από τον Ολυμπιακό). Ούτε ο ίδιος ο Αλμέιδα δεν θα το πίστευε πως μπορεί να τερματίσει στην κορυφή της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια, βάσει των όσων έδειξαν οι αντίπαλοί του.

Βατή θα έλεγα έξοδος για την ΑΕΚ, κρατάω το διπλό με over 1,5 και over 0,5 ημίχρονο για έναν σούπερ διπλασιασμό. Δύσκολα άλλωστε η ΑΕΚ θα χάσει την κορυφή στην κανονική διάρκεια…

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:00

Λαμία – ΑΕΚ

2 & over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο

2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending