Connect with us
Advertisement

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Νίκησαν τα κορίτσια μπάσκετ με 62-66 στην Πυλαία

Μεγάλο “διπλό” για τα κορίτσια μπάσκετ του Βόλου, που νίκησαν στην Θεσσαλονίκη την Πυλαία με 62-66, έχοντας σε καλή μέρα τις Σουλτάνη και Ταντουρόφσκα, που πέτυχαν 19 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Όχι πως υστέρησαν και τα άλλα κορίτσια, με την Αρτεμισίου να φτάνει σε διψήφιο αριθμό πόντων (11) και την Κουτσουνούρη να είναι καθοριστική (9) στο παιχνίδι.

Πάντως η νίκη δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού είναι χαρακτηριστικό πως οι κυανέρυθρες ήταν πίσω στο σκορ με 5 πόντους, 3′ λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Με καλές άμυνες και… επιθέσεις, τα κορίτσια του Βόλου ανέτρεψαν την σε βάρος τους κατάσταση φτάνοντας σε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, επί ενός αντιπάλου που βρίσκεται στο πάνω στρώμα της βαθμολογίας.

Η συνέχεια θέλει τώρα τον Βόλο να υποδέχεται στο κλειστό του ΕΑΚ τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, την πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΑΕ Πυλαίας (Λίτσου): Καραμπατζάκη 8, Λογδανίδου 13 (1), Ιγγλέζου 6 (1), Βαντσιούρη 14 (2), Κωστανάκη, Κουράτορα 4, Σπανίδου 4 (1),  6, Διαμαντοπούλου 7.

Βόλος (Μπαντίδης): Κουτσουνούρη 9, Σουλτάνη 19 (2), Αρτεμισίου 11 (1), Ταντουρόφσκα 15 (4), Ζήτη, Τσιμπίδη 2, Μιχαηλίδου 7(1), Αγαγιώτου 3, Ξενοφώντος.

Trending