Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φαβορί με αξία, αουτσάιντερ με ασφάλεια #Bats

Σε Γερμανία και Αγγλία κατευθύνεται ο #Bats για τις σημερινές επιλογές του, που φτάνουν έως το 2.25.

Προγνωστικά από Bundesliga και Premier League έχει το μενού του Σαββάτου με τέσσερα δυνατά σημεία.

Προγνωστικά: Ουνιόν Βερολίνου – Χάιντενχαϊμ

Δύο από τις πιο σφιχτές ομάδες της Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου και Χάιντενχαϊμ, αναμετρώνται σήμερα με γηπεδούχο την πρώτη. Η Ουνιόν πανηγύρισε μόλις το δεύτερο διπλό της στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί της Χόφενχαϊμ και άρχισε να ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ αντίθετα η Χάιντενχαϊμ είδε το αήττητο σερί της να σταματά στα οκτώ ματς μετά το εντός έδρας 2-1 από τη Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή φόρμα και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, όμως δεν έχουν την απαιτούμενη σταθερότητα για να φτάσουν τα τρία συνεχόμενα τρίποντα. Όχι πως η νεοφώτιστη ομάδα του Σμιντ διαθέτει από την πλευρά της μεγάλη ποιότητα, αλλά αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους με την combo επιλογή Χ2 & under 4,5, που πληρώνει 1.95 στην Stoiximan.

Βέρντερ Βρέμης – Ντάρμσταντ

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί αυτό στη Βρέμη μεταξύ της Βέρντερ και της Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς και μόλις μία ήττα στα τελευταία εννέα επίσημα, την στιγμή που η Ντάρμσταντ έχει να κερδίσει από τις 7 Οκτωβρίου. Όσο κι αν η κόντρα στους φιλοξενούμενους δε μας βγήκε μερικές φορές (π.χ. με την Γκλάντμπαχ), η έλλειψη ποιότητάς τους είναι τέτοια που δε γίνεται να μην τους κοντράρουμε ξανά. Ειδικά εκτός έδρας και ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει να έχει υψηλούς στόχους. Το 2.02 της Novibet για το combo 1 & over 1,5 αποτελεί ευκαιρία.

Προγνωστικά: Μπράιτον – Έβερτον

Επικίνδυνη αναμέτρηση για την Μπράιτον σήμερα αυτή απέναντι στην Έβερτον. Μετά το περσινό ντροπιαστικό 5-1 οι «γλάροι» θέλουν να πάρουν εκδίκηση κόντρα στην ομάδα του Μέρσεσαϊντ και να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Διέλυσαν την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 5-0 εκτός έδρας (παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 13’) και μάχονται δυναμικά για την έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Αντίθετα, η ομάδα του Ντάις παίζει αποκλειστικά για την παραμονή, ειδικά μετά την αφαίρεση δέκα βαθμών. Τέτοια ομάδα θυμίζει και η αγωνιστική της εικόνα, με την τελευταία της νίκη να έχει έρθει τον Δεκέμβριο του 2023. Γενικώς όλα συνηγορούν στη νίκη των γηπεδούχων, που μετρούν μόλις μία ήττα φέτος στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό θα πάρουμε τον άσο στο 1.87 της Novibet.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ

Κλείνουμε με το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ, ένα ματς με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της Premier League. Συνεχίζει τα καλά αποτελέσματα η ομάδα του Τεν Χαγκ και σιγά-σιγά αρχίζει να εδραιώνεται στην εξάδα, παλεύοντας μέχρι και για την τέταρτη θέση. Συνεχίζει δυναμικά στην επίθεση με πρωταγωνιστή τον Χόιλουντ, ο οποίος όμως σήμερα (και για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες) θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Ακόμα κι έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και θα δημιουργήσουν και σήμερα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Γιουνάιτεντ σημειώθηκαν συνολικά τουλάχιστον 34 τελικές, με δύο από αυτά να φτάνουν ή να ξεπερνούν τις 40! Προφανώς καταλαβαίνουμε ότι οι αγώνες της πιάνουν αρκετά υψηλό ρυθμό, κάτι που μπορεί να παρασύρει και τη Φούλαμ. Εμείς θα πάρουμε το χαμηλότερο όριο των 30+ τελικών προσπαθειών στο 2.25 της Novibet.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending