Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μικρό το κουπόνι, αλλά με ευκαιρίες! #Fotaras14

Προγνωστικά

Ευκαιρίες με προγνωστικά στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας βρήκε ο #Fotaras14 και τις έκανε… δυάδα!

Φίλοι και φίλες αναγνώστες καλησπέρα! Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και κάνοντας μια ανασκόπηση για τον πρώτο μήνα της παρουσίας μου στο koubanezos.gr, είδα πως τα πήγαμε εξαιρετικά. Bέβαια όπως συνηθίζω αλλά και έχω ως βασικό στόχο, ταβάνι στην επιτυχία δεν υπάρχει, έτσι τον επόμενο μήνα η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τα περισσότερα ταμεία!

Στοιχηματικά τώρα, για σήμερα θα ασχοληθώ με δύο αναμετρήσεις από την League One του αγγλικού ποδοσφαίρου δίνοντας βάση στα γκολ!

Προγνωστικά Γουίγκαν -Μπόλτον

Η Γουίγκαν υποδέχεται την Μπόλτον στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της League One! Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ματς όπου δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη! Από την πλευρά της Γουίγκαν ωστόσο, τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα καθώς έφερε ισοπαλία 1-1 με την Τσέλτεναμ την περασμένη αγωνιστική! Στον αντίποδα η Μπόλτον μπορεί να προηγείται στη βαθμολογία, ωστόσο στα τελευταία ματς δείχνει πως είναι μια ασταθής ομάδα.

Συνοψίζοντας τώρα για την αποψινή αναμέτρηση περιμένω ανοιχτό ματς με ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες. Σε εξαιρετική απόδοση αυτή τη στιγμή το goal/goal.

Ντέρμπι – Τσάρλτον

Δεύτερη αναμέτρηση από την Αγγλία αυτή ανάμεσα στην Ντέρμπι και την Τσάρλτον η οποία διεξάγεται στο «Πράιντ Πάρκ» στις 21:45. Οι γηπεδούχοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κάνοντας μια πολύ καλή και ανταγωνιστική «κούρσα» τη φετινή σεζόν! Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό πάνω από την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού! Όπως καταλαβαίνουμε η αγωνιστική κατάσταση αλλά και η ποιότητα των δύο ομάδων είναι σχετικά μεγάλη!

Στοιχηματικά ποντάρω υπέρ των γηπεδούχων καθώς και η προϊστορία μεταξύ των δυο ομάδων δίνει το αβαντάζ στην Ντέρμπι ! Άσος λοιπόν!

Μικρό το κουπόνι, αλλά με ευκαιρίες!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Μικρό το κουπόνι, αλλά με ευκαιρίες!

Δυάδα απόδοσης 2.99
21:45

Γουίγκαν – Μπόλτον

Goal/goal

1.81
21:45

Ντέρμπι – Τσάρλτον

1

1.65
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending