Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύσκολες αποστολές στο 2.15 #Jimandrez

Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και προγνωστικά από τα Κύπελλα σε Αγγλία και Γαλλία.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης με Κύπελλα στο προσκήνιο και FA Cup μαζί με Coupe de France σε δύο επιλογές διπλασιασμού που αξίζουν. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Πρεστίζ και γκολ

Ξεκινάμε με τη δυάδα μας. Στη Λιόν η μεγάλη τοπική ομάδα φιλοξενεί το Στρασβούργο στα προημιτελικά του Κύπελλου. Δύσκολη χρονιά για τους γηπεδούχους που όμως δείχνει να φτιάχνει και να μαζεύει μετά τις νίκες στο πρωτάθλημα και η διοργάνωση αυτή αποτελεί τεράστια ευκαιρία για να σωθεί μία σεζόν που παραλίγο να σημαίνει καταστροφή για τον σύλλογο.

Παρόλα αυτά το πρεστίζ της ομάδας είναι τέτοιο που δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Λιλ και ο δρόμος για τα προημιτελικά είναι ορθάνοιχτος. Απέναντι της το Στρασβούργο, το οποίο βέβαια προβληματίζει στο πρωτάθλημα και έχει το νου του στο πως να σωθεί από τον υποβιβασμό. Εάν δεν ήταν η Λιόν θα μιλούσαμε για ένα ματς ρουτίνας δύο προβληματικών συνόλων ωστόσο η φανέλα της ομάδας και η δίψα που έχει για έναν τίτλο, μας κάνουν να την εμπιστευτούμε ποντάροντας στην πρόκριση της.

Μπόρνμουθ – Λέστερ

Σαν δεύτερη επιλογή κρατάμε τα γκολ από την αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Λέστερ λίγο νωρίτερα. Αμφότερες είναι κοντά και ποιοτικά αλλά και σαν στυλ παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι παίζουν ελεύθερα και οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό, εξάλλου η καλύτερη ομάδα της Championship είναι και με διαφορά. Το αμφίτερμα ή το Over 2,5 μας φτιάχνει μία δυάδα που διπλασιάζει.

Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι

Λίγο αργότερα η Λούτον φιλοξενεί την κάτοχο του τροπαίου Μάντσεστερ Σίτι, σε μία δοκιμασία με αρκετό νόημα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν τα καλύτερα δείγματα ούτε απέναντι στη Μπόρνμουθ, κερδίζουν δύσκολα και η αλήθεια είναι δέχονται πανεύκολα γκολ για την ποιότητά τους. Οι γηπεδούχοι πιέζουν, τρέχουν, δημιουργούν προβλήματα και ειδικά στην έδρα τους είναι πρόβλημα για τον οποιοδήποτε. Το ματς είναι τέτοιο που η λογική λέει πως δύσκολα δεν θα δούμε γκολ, ειδικά με την ασόβαρη αμυντική συμπεριφορά της πρώτης. Το αμφίτερμα σε συνδυασμό με ένα τουλάχιστον γκολ στο ημίχρονο κάνουν ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Δυάδα απόδοσης 2.05
21:30

Μπόρνμουθ – Λέστερ

Goal/goal ή Over 2,5

1.39
21:45

Λιόν – Στρασμπούρ

Πρόκριση: Λιόν

1.45
BET: 20 units
Combo
22:00

Λούτον – Μάντσεστερ Σίτι

Goal/goal & over 0,5 ημίχρονο

2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending