Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ο Ανδριανός σφυρίζει και στο Πανθεσσαλικό

 

Καθοριστικό για την συνέχεια το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ

Ένα καθοριστικό για την συνέχεια παιχνίδι δίνει αύριο Τετάρτη η ομάδα του Βόλου, που υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον αδιάφορο (βαθμολογικά) και ανεβασμένο (αγωνιστικά)  ΟΦΗ του Τραϊανού Δέλλα.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι αυτό να το διευθύνει ο Κώστας Ανδριανός από τον σύνδεσμο Αχαΐας, που είχε σφυρίξει και το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κρήτη, σ΄ εκείνο το 1-1 στο ντεμπούτο του Άνχελ Λόπεθ στον κυανέρυθρο πάγκο.  Σε ένα ματς με 20′ συνολικά λεπτά καθυστερήσεων, που ο Πατρινός αν δεν υπήρχε VAR δεν θα είχε πετύχει… τίποτα!

Αρχικά είχε ακυρώσει το γκολ του Κόμπα αλλά το  VAR αποκατέστησε την τάξη, ενώ στις καθηστερήσεις ο ΟΦΗ πέτυχε γκολ που αρχικά ο Ανδριανός το μέτρησε, όμως με νέα παρέμβαση του  VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Για να ήμαστε δίκαιοι όμως και στις δύο φάσεις μάλλον την ευθύνη είχαν οι τότε βοηθοί του…

Ο Πατρινός ρέφερι σφύριξε όμως τον Βόλο και στις Σέρρες στο ματς με τον Πανσερραϊκό, εκεί που έκανε “δώρο” την ισοφάριση στους γηπεδούχους με ένα πέναλτι – “μαϊμού”, ενώ το πέναλτι μαρς της ισοφάρισης του Βόλου στο τελικό 2-2, δεν το είδε και χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR για να το καταλογίσει.

Ας ελπίσουμε ότι στις Σέρρες ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν σε κακή μέρα…

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Πάτρας και Τοροσίδης, τέταρτος ο Κατσικογιάννης και στο VAR ο Γκορτσίλας, με βοηθό του τον Κωνσταντίνου.

 

Trending