Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο δεύτερο ημιτελικό για το Copa del Rey ανάμεσα σε Βάσκους και νησιώτες.

Η αναμέτρηση Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Anoeta (40.000).
  • Επαναληπτικός του 0-0 του πρώτου αγώνα.
  • 2/2 της Σοσιεδάδ στο πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κερδίσει. Οι Βάσκοι μία εβδομάδα αργότερα ηττήθηκαν με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν οπότε η Ευρώπη ουσιαστικά ολοκληρώθηκε, καθώς ο επαναληπτικός φαντάζει… mission impossible. Έτσι καλούνται να επαναλάβουν ότι έκαναν το 2021 και να κατακτήσουν το Κύπελλο. Η αλήθεια είναι πως το 2024 έχουν χοντρά προβλήματα στην δημιουργία, ενώ ο Σαντίκ δεν έχει γίνει ο επιθετικός που ταιριάζει. Βέβαια την κέρδισε στο πρωτάθλημα ωστόσο το σημερινό ματς κόντρα στην αντίπαλο αυτή είναι τελείως διαφορετικό. Απουσία του Οντριοθόλα, αμφίβολος ο Οιαρθάμπαλ, σημαντικές ελλείψεις.

Stat attack: 2/2 over 2,5 μετά από καιρό

Απουσίες: Εκτός ο Οντριοθόλα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ρεμίρο – Τραορέ, Νορμάντ, Πατσέκο, Γκαλάν – Μέντεθ, Ζουμπιμέντι – Μπερενέντο, Ζακαριάν, Κούμπο – Σίλβα.

Ρεπορτάζ Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα ουσιαστικά στηρίζει την χρονιά της στο σημερινό ματς. Δεν έχει άλλες ευκαιρίες, είναι ιστορικό ματς για το κλαμπ, θέλει να πάρει την πρόκριση και να προχωρήσει σε μία ευκαιρία μοναδική. Στο πρωτάθλημα δεν πάει καλά, έχει θέματα και ενδέχεται να κινδυνεύσει αλλά είναι ποιοτικά ανώτερη. Οπότε do or die απόψε, θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς ενώ η εναλλακτική των πέναλτι σίγουρα δεν τη χαλάει. Παράσημο η πρόκριση απέναντι στη Χιρόνα, την κέρδισε με 3-1 και με πειστικό τρόπο οπότε θα τα δώσει όλα για μία ανάλογη βραδιά σε μία αρκετά δύσκολη έδρα που δεν έχει και την καλύτερη παράδοση.

Stat attack: 3/3 Goal/goal

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Ραΐκοβιτς – Βάλιεντ, Ραΐγιο, Κόστα, Νάστασιτς, Γκονζάλες – Σάντσες, Σάμου, Ροντρίγκεζ – Μουρίκι, Λάριν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα

Το ματς θα είναι κλειστό, σφιχτό και την ισοπαλία αρκετά μέσα σε αυτή. Οπότε το Χ ημίχρονο αξίζει και μετά… βλέπουμε.

Περισσότερα

Click to comment

Trending