Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ελληνικές και ευρωπαϊκές ευκαιρίες στο 2.60

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για το κουπόνι της Τετάρτης και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο φτάνουν το 2.60

Προγνωστικά: Μπορεί την έκπληξη ο ΟΦΗ

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε με πλούσιο πρόγραμμα και έξι επιλογές στα προγνωστικά. Δεν αργούμε και πάμε να δούμε τις επιλογές μας στην καλύτερη μέρα διαχρονικά για μεσοβδόμαδο στοίχημα.

Ξεκινάμε χρονολογικά και ελληνικά. Στο Βόλο ο ΝΠΣ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ σε έναν τελικό για την παραμονή. Όπως γράψαμε και στην στήλη της Κυριακής η αποχώρηση Μπέου έχει φέρει μερική διάλυση στην ομάδα της Μαγνησίας τουλάχιστον σε αγωνιστικό κομμάτι αφού έφυγε προπονητής και ο σημαντικότερος παίκτης, ο Ντέλετιτς, ίσως είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Άλλαξε σελίδα η ομάδα του Δέλλα με εκείνον στον πάγκο, παίζει ωραίο σύγχρονο ποδόσφαιρο και θέλει ένα ακόμα τρίποντο ώστε να κλειδώσει την παραμονή. Και έχει πιθανότητες να το πετύχει με τις ποιοτικές λύσεις που διαθέτει, το διπλό χωρίς ισοπαλία για κάλυψη διπλασιάζει και είναι δελεαστικό.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Συνεχίζουμε στο Αγρίνιο με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό. Καλό test όσον αφορά τις δυνατότητες της ομάδας του Μεντιλίμπαρ που έχει δείξει σπουδαία δείγματα μέχρι στιγμής και αναμένεται να πάει να παλέψει για το πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους πάντως να μην είναι αμελητέα ποσότητα. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κάνουν ροτέισον αλλά δύσκολα να στραβοπατήσουν σε μία έδρα εξάλλου που έχουν εξαιρετική παράδοση. Το να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα διπλασιάζει.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Επόμενος σταθμός η Νέα Φιλαδέλφεια για την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τυπικής διαδικασίας παιχνίδι, οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν απέναντι σε ένα αδύναμο σύνολο. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αισθητά μετά την νίκη στον Βόλο και παρουσιάζουν υποφερτή εικόνα ενώ δημιουργικά παρουσιάζουν μεγαλύτερη διάθεση σε σχέση με άλλες ομάδες τέτοιου μεγέθους. Οι κιτρινόμαυροι εντός έδρας πάντα δείχνουν μία έξτρα αφέλεια, ο ΠΑΣ μπορεί να εκμεταλλευτεί την χαλαρότητα και ένα γκολ να πετύχει, εξάλλου δεν έχει βρει δίχτυα ως φιλοξενούμενος απέναντι στην ΑΕΚ από το 2018, νομοτελειακά θα το πετύχουν.

Παναθηναϊκός – Άρης

Τέλος με τα ελληνικά στο ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη. Άλλο ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, ιδίως για τους γηπεδούχους που έχασαν και άλλο έδαφος μετά την νέα απώλεια κόντρα στη Κηφισιά. Έχει χάσει το μυαλό του ο Τερίμ, υπάρχει μπόλικη πίεση από όλες τις πλευρές στην ομάδα ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται με ηρεμία, υπάρχει τέλεια διαχείριση στα περισσότερα ντέρμπι και αναμένεται να… τα δώσουν όλα για μία ακόμη έκπληξή σε μία έδρα που διαχρονικά δυσκολεύει τον αντίπαλο. Το Χ2 πληρώνει πάρα πολύ καλά για τη περίσταση.

Σασουόλο – Νάπολι

Πάμε και στα ξένα. Η Νάπολι περνάει τη δική της ταινία τρόμου φέτος, αφού η εικόνα της είναι τουλάχιστον για… γιαούρτια. Η πρόσληψη του Καλτσόνα είναι ένα ακόμα λάθος στην φετινή παλέτα, ωστόσο απέναντι της θα βρει ακόμα ένα πιο προβληματικό σύνολο, σαν εκείνο της Σασουόλο που θα παραταχθεί χωρίς προπονητή. Εάν δεν κερδίσει ούτε απόψε, η χρονιά και επίσημα στην Ιταλία τελειώνει αφού η ευρωπαϊκή έξοδος θα χαθεί. Το να πετύχει δύο γκολ και να δούμε και ένα γκολ πριν το ημίχρονο, επίσης υπερδιπλασιάζει και οι αμυντικές επιδόσεις της Σασουόλο το επιτρέπουν.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Μπριζ

Τέλος στο Βέλγιο έχουμε ημιτελικά Κυπέλλου ανάμεσα σε Σεν Ζιλουάζ και Μπριζ. Το πρώτο ματς έληξε με 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων ωστόσο δεν είναι το φαβορί απόψε. Οι γηπεδούχοι παίζουν απίστευτο ποδόσφαιρο, προκαλούν εγκεφαλικά με την απόδοση τους και προέρχονται από διπλάρα πρόκρισης μέσα στη Φρανκφούρτη. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Κλαμπ, έχει χάσει πολλά ντέρμπι φέτος και η πνευματική της ετοιμότητα δεν είναι η ίδια με πέρυσι, οπότε ο άσος έχει αξία.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending