Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ελληνικοί διπλασιασμοί και εννιάρι στο «Άνφιλντ»!

προγνωστικά

Ο Bats επιστρέφει με τρία σημεία από την Stoiximan Super League και δύο από το FA Cup σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Προγνωστικά στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Η αναμέτρηση του Παναιτωλικού απέναντι στον Ολυμπιακό είναι αυτή που ανοίγει τα σημερινά μας προγνωστικά. Η ομάδα του Αγρινίου βρέθηκε κοντά σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ το Σάββατο, καθώς μέχρι το 70’ ήταν μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο (72’-73’) ο «δικέφαλος του βορρά» έκανε την ανατροπή, κλειδώνοντας τη νίκη στο 90’ για το τελικό 1-3. Το σύνολο του Πετράκη δε διαθέτει ιδιαίτερη ποιότητα και θα τα δώσει όλα για την παραμονή στα πλέι-άουτ, ενώ υπάρχει και ο δεύτερος ημιτελικός του κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα απέναντι στον Άρη.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός διανύει μακράν την καλύτερη περίοδό του στην σεζόν με τον Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι. Παρότι δυσκολεύτηκε, τελικά κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά, κι έτσι έφτασε τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς με τον Ισπανό στον πάγκο. Πλέον η υπόθεση τίτλος παίζει μετά από καιρό στον Πειραιά. Για να γίνει λοιπόν πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός πρέπει να καθαρίζει εύκολα ματς σαν το σημερινό. Θα πάρουμε λοιπόν το combo 2 & over 2,5 στο 2.02 της Stoiximan, ενώ θα συμπληρώσουμε τα προγνωστικά μας από το Αγρίνιο με την επιλογή του να σκοράρει ο Ελ Κααμπί στο 2.25 της Bet365. Ο Μαροκινός μετρά επτά τέρματα στα τελευταία πέντε παιχνίδια και κυνηγά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κανονικής περιόδου, οπότε αξίζει να τον στηρίξουμε.

Προγνωστικά στο ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Αργότερα η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να διατηρήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δύσκολα αυτό θα αλλάξει αφού η Ένωση εντός έδρας είναι πανίσχυρη, ενώ ο ΠΑΣ προβληματίζει ακόμα και στα πιο βατά παιχνίδια. Αναμένεται ροτέισον από τον Αλμέιδα, δεδομένου ότι ακολουθεί το δυνατό ματς στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη. Τα θέματα στην άμυνα πάντως υπάρχουν κι οι φιλοξενούμενοι είναι ανεβασμένοι επιθετικά τον τελευταίο καιρό, οπότε δεν αποκλείεται να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Όπως και να’ χει, είναι ένα ματς που δύσκολα θα μείνει χαμηλά και ο «δικέφαλος» θα προσπαθήσει να καθαρίσει με τον πιο επιβλητικό τρόπο. Θα πάρουμε το over 3,5 στο 2.25 της Novibet.

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον

Κλείνουμε με το παιχνίδι της Λίβερπουλ απέναντι στην Σαουθάμπτον για το FA Cup. Μετά την κατάκτηση του Carabao Cup απέναντι στην Τσέλσι την Κυριακή, οι «κόκκινοι» θα διεκδικήσουν το δεύτερο τρόπαιό τους για φέτος. Η κλήρωση τους θέτει ξεκάθαρα ως φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά, ακόμα κι αν χρειάζεται να παραταχθούν με εντεκάδα ανάγκης λόγω των πολλών τραυματισμών. Πάντως και στον τελικό απέναντι σε μια πολύ ισχυρότερη αντίπαλο συνέχισε να παίζει επιθετικά και να δημιουργεί φάσεις με περισσότερα… πιτσιρίκια στον χορτάρι από παίκτες της βασικής εντεκάδας.

Κι οι «άγιοι» από την πλευρά τους είναι ομάδα που βγάζει μεγάλα σκορ παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, οπότε αναμένουμε να εναρμονιστεί πλήρως με τον ρυθμό που θα επιβάλλει το σύνολο του Κλοπ. Αφενός θα πάρουμε το over 3,5 στο 2.25 της Novibet, και θα κλείσουμε τα προγνωστικά της ημέρας με μια… μίνι βόμβα. Θα επιλέξουμε τις 26+ τελικές της Λίβερπουλ (κάτι που έχει επιβεβαιώσει σε 7/10 τελευταία εντός έδρας ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης) στο 9.00 της Novibet.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Combo
17:00

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

2 & over 2,5

2.02
BET: 31 units
Σκόρερ
17:00

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Γκολ Ελ Κααμπί

2.25
BET: 28 units
Μονό
19:00

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Over 3,5

2.15
BET: 29 units
Μονό
22:00

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον

Over 3,5

2.25
BET: 28 units
Ειδικό
22:00

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον

Λίβερπουλ 26+ προσπάθειες για γκολ

9.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending