Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χαώδης διαφορά για την ΑΕΚ

Με την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα ασχολείται ο Θάνος Κληματσούδας επιλέγοντας combo του 1.95.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ο Ολυμπιακός έχασε κάμποσες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, του ακυρώθηκαν και δύο τέρματα και μοιραία δεν πέρασε το σημείο της Κυριακής. Επιστροφή σήμερα Τετάρτη, εκ νέου με Stoiximan Super League.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Χαώδης διαφορά για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην «OPAP Arena», με την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει εκτός αποστολής Εραμούσπε, Καραχάλιο, Ροσέρο και Ριένστρα ως τιμωρημένους, ενώ οι Νάγκι και Παμλίδης μπήκαν εντέλει στην αποστολή, παρότι το ρεπορτάζ τους θεωρούσε αμφίβολους.

Θεωρητικά βατή αναμέτρηση για την Ένωση, αλλά μένει να φανεί και στην πράξη. Η διαφορά ποιότητας για την ομάδα του Αλμέιδα είναι χαώδης σε όλες τις γραμμές. Εξάλλου, κάτι τέτοιο αντικατοπτρίζεται και από τη βαθμολογία. Εκτιμώ πως η ΑΕΚ θα έχει το πάνω χέρι από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό.

Καταλήγω λοιπόν στο combo του άσου με over 1,5, ψάχνοντας παράλληλα ένα γκολ στο ημίχρονο, αλλά και δύο κόρνερ για την ΑΕΚ στα πρώτα 45′.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending