Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άρης: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Άρης: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα, με την ομάδα του Τερίμ να ψάχνει αντίδραση στις γκέλες με Λαμία και Κηφισιά.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άρης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Απόστολος Νικολαΐδης» (16.003), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ.
  • Πρώτος γύρος: Άρης – Παναθηναϊκός 2-0.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει απολογισμό 5-2-1 στα τελευταία οκτώ παιχνίδια κόντρα στον Άρη.
  • Στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς απέναντι στον Άρη, ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία.
  • Σε εννιά από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς εντός έδρας κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο. Αυτή τη φορά έπεσε θύμα της ουραγού Κηφισιάς, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 37’ με τον Παλάσιος παρουσιάζοντας εικόνα κυριαρχίας στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, η αποβολή του Σένκεφελντ στο 64’ αποδείχθηκε καθοριστική. Με αυτογκόλ του Αράο τέσσερα λεπτά μετά έγινε το 1-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει ακόμα και τη νίκη στο τέλος. Το «τριφύλλι» πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση με 52 βαθμούς και απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Stat attack: Δεν έχει κερδίσει τα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια του.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χουάνκαρ, Γεντβάι, Τζούρισιτς, Σπόραρ και Βέρμπιτς, ο τιμωρημένος Σένκεφελντ, καθώς και οι μακροχρόνια απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Βαγιαννίδης, Αράο, Ούγκο, Μλαντένοβιτς – Τσέριν, Πέρεθ – Παλάσιος, Μπακασέτας, Μαντσίνι – Ιωαννίδης.

Ρεπορτάζ Άρη

Επικράτησε εύκολα επί του Βόλου με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι έφτασε τις τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με γκολ του Μορόν στο 45+1’ και του Ανσαριφάρντ στο 88’ ο Άρης πήρε το τρίποντο σε μια αναμέτρηση που είχε καθολική υπεροχή, τελειώνοντάς την με 20 τελικές έναντι τεσσάρων του αντιπάλου. Οι «κίτρινοι» έφτασαν τους 41 βαθμούς, παραμένοντας στο -9 από την τέταρτη θέση, και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία στα πλέι-οφ. Ακολουθούν τα δύο δύσκολα ματς με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για το κλείσιμο της κανονικής διάρκειας της σεζόν, και έπειτα το κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Stat attack: Μετρά πέντε σερί under 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Εκτός έμεινε λόγω τιμωρίας ο Σαβέριο, ενώ ο Φαμπιάνο παραμένει αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Μοντόγια – Ζιλ, Βέλεθ, Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Μορόν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Παναθηναϊκός – Άρης

Δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό ο Παναθηναϊκός και χάνει βαθμούς σε ματς που δεν έχει περιθώριο για γκέλες. Ο Άρης μπορεί να τον ζορίσει αλλά δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους. Πάντως η άμυνα του «τριφυλλιού» προβληματίζει ιδιαίτερα και ο Άρης έχει την ποιότητα να το εκμεταλλευτεί. Θα πάρουμε το goal/goal στο 2.05 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending