Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γύρος της Ελλάδας μέχρι 3.10

προγνωστικά

Αποκλειστικά επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα από τον Λάμπρο Μακράκη στα σημερινά προγνωστικά του.

Προγνωστικά: «Φωτιά» στην κορυφή

Καλημέρα σε όλους. Εμβόλιμη αγωνιστική στην Stoiximan Super League με όλες τις ομάδες να αγωνίζονται ίδια μέρα. Εξαιρετικά. Πάμε να δούμε προγνωστικά από τρία παιχνίδια.

Ξεκίνημα από το Αγρίνιο. Ολική «κατάρρευση» μέσα σε δύο λεπτά για τον Παναιτωλικό και ήττα από τον ΠΑΟΚ. Η λογική λέει πως ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο απόγευμα, αν λάβουμε υπόψιν και την συσσωρευμένη κόπωση και το μικρό ροτέισον των Αγρινιωτών. Παρόλα αυτά δεν θα ασχοληθώ με νικητή. Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έβαλε ένα τρομερό γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ με μακρινό σουτ. Επί Πετράκη αγωνίζεται στο κέντρο και δοκιμάζει σε κάθε παιχνίδι το πόδι του έξω από την περιοχή. Ένα στα δύο σουτ που επιχειρεί βρίσκει στόχο. Σήμερα με την φόρα που έχει μετά το γκολ του περιμένω να ξαναψάξει σουτ από απόσταση. Η τελική του στην εστία «πληρώνει» στο 3.10 στην Stoiximan.

Συνέχεια από τις Σέρρες. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον αέρα του Πανσερραϊκού. Σε τρία παιχνίδια φέτος τα γκολ είναι στο 13-0 υπέρ του των «ασπρόμαυρων». Δεν θεωρώ ότι η ομάδα του Γκαρσία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Έτσι κι αλλιώς οι Θεσσαλονικείς μετά το Αγρίνιο θα είναι πιο προσηλωμένοι. Θα πάρω το διπλό μαζί με εύρος 2 έως 5 γκολ στο 1.57 από την Stoiximan.

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά μας με το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός σε τεταμένο κλίμα θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να μείνει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά κυρίως στην «ευρωπαϊκή» τριάδα. Ο Άρης έχει το μυαλό του στο κύπελλο, αφού Ευρώπη μόνο από εκεί θα καταφέρει να βγει. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως θα προσπαθήσουν να κάνουν «χαλάστρα» στην ομάδα του Τερίμ, πηγαίνοντας το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο. Δεν παίζεται ο άσος στο 1.55, θα αγοράσω το under 2,5 στο 1.80 και θα το κάνω δυάδα με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Ειδικό
17:00

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Χατζηθεοδωρίδης over 0,5 προσπάθεια στην εστία

3.10
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.82
20:00

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ

2 & 2-5 γκολ

1.57
21:00

Παναθηναϊκός – Άρης

Under 2,5

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending